Underbara lördag…

Idag blir det ett litet kort inlägg….

Vill bara säga att jag har haft en underbar dag där jag har fått en hel del uträttat. Har även hunnit handla lite julklappar också och kämpat på stan i trängseln med alla andra som också ville passa på att shoppa denna underbart snöiga lördag. Kan berätta senare vad jag köpt, som ni förstår kan jag inte göra det innan julafton 🙂

Imorgon ska jag jobba lite. Jag ska stå i butiken Maritza på Götgatan och visa upp min kläder mellan 14-16. Vill du kika på min kollektion live och träffa mig så kom gärna förbi då. 

Önskar dig en fortsatt trevlig kväll!

Kram

/Laila

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..