Saknar….

….min fina, söta, underbara, mysiga, roliga, kärleksfulla son.

Usch vad jobbigt det är att han är så långt borta. Men han har det bra, vi pratar varje dag i telefon och han har knappt tid att prata med mig då han har så kul med sina jämnåriga kusiner. Så han mår inte dåligt av att vara borta från mig, det är nog bara bra för honom. Men jag, hans lilla mamma, jag är faktiskt lite ledsen för att vara utan honom så länge. För det mesta så går det bra då jag passar på att jobba undan en del, men ibland på kvällarna så kommer känslan krypande över mig att jag saknar hans små händer, små gosiga fötter, hans söta lilla näsa som han rynkar på så där speciellt och att få ligga i sängen med en godnattsaga och mysa lite. Och jag saknar honom särskilt nu när det kom så mycket snö, han hade tyckt det var jättekul, hoppas att den ligger kvar tills han kommer hem efter nyår. Då ska vi leka massa roliga vinterlekar.

Nåväl, egentligen är det inget problem, det är bara jag som är lite löjlig nu och extra längtansfull, jag ska nog ringa honom nu så kommer det kännas bättre.

Stor kram till er alla!
 /Laila

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..