Svar på frågor…

Hej igen!

NU, har jag tittat igenom alla frågor och svarat på så många jag kunde. Ledsen att det dröjde och att jag inte lade ut svaren när jag sa att jag skulle göra det. Men här kommer de i alla fall. Och visst hinner vi med en frågestund till innan året är slut, det kan jag i alla fall lova. Tack alla för ert stora engagemang och era fina kommentarer. Ni är underbara. Önskar nu er alla en härlig och lugn eftermiddag/kväll. Stor kram till er alla!

/Laila

Frågor och svar:

-Hej Laila! Jag tänkte fråga dig om lite tips. Jag drömmer om att få designa egna smycken precis som du fått göra. Hur går man tillväga? Har du några bra tips? Jag har verkligen ingen aning hur jag ska göra. Det känns nästan som att man måste vara känd för att få möjligheten till det? Heja Erik imorgon 🙂 stor kram från Rebecka

-Hej Rebecka, det är vårt att ge ett råd när jag inte vet din ålder eller om du går i skola. Mitt råd blir att besöka en smyckesbutik eller en guldsmed och fråga om du kan få vara med som lärling och se hur det fungerar och samtidigt ställa frågor. Man kan också ta reda på någon som jobbar som designer genom att googla och ringa och fråga om man kan ställa lite mer ingående frågor. Lycka till

Postad av: hanna, 23:02, 11 december 2009

Hej laila! Lika fin som vanligt i idol ikväll. Har en fråga angående gymnasietiden. stämmer det att du gick på sannarpsgymnasiet i halmstad? 

-Ja, det stämmer!

Postad av: Saga, 14:09, 12 december 2009

Hej! Ser ut att ha varit en fantastisk kväll! Undrar om Liam och Niclas var själva på Gran Canaria? det såg superhärligt ut! Vad tycker du om Agnes Carlsson som uppträdde igår? Kram och Hälsa Liam och Niclas

-Hej, Liam åkte med min bror Johan och Niclas, dom hade det jättemysigt. Jag tyckte Agnes gjorde bra ifrån sig, hon är en duktig tjej.

Postad av: Camilla, 14:22, 12 december 2009

Wow Laila, var kommer klänningen i från?? Vill haaaaaaaaa.

-Klänningen kommer från Rock by Sweden, gå in på rockbysweden.com för att hitta återförsäljare.

Postad av: Ditt namn, 15:40, 12 december 2009

Hej Laila! Jag har en fråga: Made in Sweden-sidan är nere för itllfället, vet du om Andreas bloggar på någon annan sida nu? Saknar hans blogg 🙂

-Andreas kommer att blogga på Made in Sweden-sidan igen med start den 14 januari.

Postad av: Ditt namn, 15:42, 12 december 2009

Vad roligt det är att läsa din blogg, du har ett aktivt och hektiskt liv och det är kul att läsa! Du verkar vara en helskön person och jag satt på planet från Malmö med dig; ditt garv är verkligen smittsamt! Jag undrar en sak; när var du gift med Anders, var det innan Liam eller efter? Fortsätt blogga! Ha det gott!

 -Tack go, Jag var gift med Anders innan jag fick Liam.

Postad av: Aliana, 16:22, 12 december 2009

hur ser du skillnad på dina två bröder när den andra inte har glasögon? haha. Det är ju helt omöjligt.

-Jag vet det är jättesvårt. Men Jonas har alltid en målad nagel så om jag är osäker kollar jag på det, nej skojar bara. Man lär ju känna sina syskon och då tycker man att de är väldigt olika. Kram

 

Postad av: Julia, 20:14, 12 december 2009

vilka är de största kändisarna du någonsin träffat? liksom något möte du verkligen kommer ihåg 🙂

-Oj det var svårt. Jag tänker inte riktigt så vad gäller kändisar. Jag har träffat ganska många människor särskilt sista åren, men de möten som sätter sig i minnet är de som är okända som kanske är sjuka eller har haft ett svårt liv och varit med om mycket, men ändå är så starka. Det är de som är mina hjältar och som jag imponeras av. Kram

Postad av: Isabella, 20:37, 12 december 2009

Hej Laila! jag har en fråga till dig: vad gör du en helt vanlig jobbdag? vad ska du t.ex göra på måndag? sitter du på kontor eller vad sysslar du med? Du har alltså flera stycken jobb kan man säga, med made in sweden och smyckena? för ibland åker du ju iväg och håller föredrag 🙂 jag är bara nyfiken!

-Oj.. En helt vanlig dag skulle kunna se ut så här:

Vaknar kl 0700 äter frukost med Liam,

0800 Lämnar Liam i skolan

0900 anländer till Ekerö för inspelning av Made in Sweden och börjar filma.

1200 lunch

1230 åker på skivbolags möte

1300 möte skivbolag om våra artister

1400 åker till sponsor möte med alla våra sponsorer för Made in Sweden

1430 möte med sponsorer

1530 åker till Rock by Swedens showroom  för att ha möte med inköpare

1600 möte med inköpare för smycken

1645 åker för att hämta Liam

1710 hämtar Liam myser en stund när vi kommer hem

1800 börjar med maten samtidigt som jag har telefonkonferens med Anders och Andreas om nästa steg för våra artisters mixning av platta samt mastring, och andra saker som måste lösas.

1830 middag med Liam och Niclas är med killarna fram till läggdags

2000 ger Liam en liten smörgås och läser en bok sen är det bed time

2045 skriva blogg

2145 någon artist kanske ringer för att veta när dom ska börja filma i morgon osv

2200  är med Niclas och svarar om det är viktigt i telefonen

2400 sover

 

 

 

 

Ditt namn, 15:41, 13 december 2009

Vad andvänder du för smink och parfym? Vore kul att veta.

-Smashbox tycker jag är ett super smink och dom har till och med tips på sin amerikanska hemsida om hur man sminkar olika sminkningar. Parfym tycker jag ska lukta lite fruktigt har ingen favorit för tillfället.

Postad av: Tove, 16:36, 17 december 2009

Hej Laila! Tyckte att vi åkte förbi dig på E18/E20 idag, precis vid universitetet.. Kan det vara så att du låg i högerfil med en Volvo? Kul i så fall tycker vi som fullkomligt älskar dig! Stor kram från Tove, Jörgen och lilla sonen Isak

-Hej söta Tove, Jag tror absolut att det måste ha varit jag. Jag kör en Volvo och åker ofta den vägen kramar till er alla.

Postad av: Julia – nikons.blogg.se, 19:27, 17 december 2009

Gud vilka sötnosar! 🙂 Och bilderna var jättefina! Vad har du för kamera/mobil? 🙂 Kramkram!

-Jag har en Nokia den nya modellen, jag bytte precis eftersom jag har haft samma telefon i evigheter och den började lägga av.

Postad av: Sara, 14:48, 18 december 2009

Gizmo är verkligen underbart söt! Vad är han för ras?

-Det är en lite smått överviktig men söt shih tzu J

Postad av: Anna, 09:21, 18 december 2009

Haha, ni är ju härliga! Är dina bröder tvillingar? Kram!

-Ja, Johan och Jonas är tvillingar. Det gick hett till hemma när dom var små kan jag lova.

Postad av: Felicia, 13:52, 20 december 2009

Hej Laila! Jag undrar vilken tjej och kille som ska vara med i Made in Swden 2? Skulle vara väldigt tacksam för svar! =)

-Vi sätter i hop en grupp i år, det kommer att bli väldigt spännande, du får titta på tv 4 den 14 jan kl 20.

Postad av: Sigrid, 16:02, 20 december 2009

Så tråkigt att det blev inställt! Men roligt att du har mer tid att svara på frågor. Jag undrar vad du har önskat dig i julklapp? Något speciellt eller bara en ”underbar jul”? 🙂

-Jag är så glad att få fira med mina två familjer för första gången så jag har faktiskt inte önskat mig något, fast skulle jag kunna önska hem Liam till jul så hade jag gjort det. kram

Postad av: Nathalie, 18:52, 20 december 2009

Hejsan Laila! Jag tycker att din klädkollektion är jättefin, när kommer dina kläder säljas på Nelly.com?

-Mina kläder finns att köpa just nu på Nelly, fler modeller kommer straxt innan eller efter jul. kram och tack söta du.

Postad av: emelie, 21:18, 20 december 2009

Vore jättekul o höra mer om ert nya boende. Vart ska ni flytta? ska ni bygga helt från grunden?

-Vi bygger helt från grunden, det ska bli jättekul att sätta igång att bygga. Vi har ritat det själva men tagit hjälp av Trivselhus som får hålla i allt och bygga. Men jag vet att det kommer att ta tid och det är inget vi har då vi måste ha någonstans att bo eftersom vi båda sålt våra lägenheter.

Postad av: Charlotta, 10:19, 21 december 2009

Hej, säg jättegärna till om det blir nån annan gång, hade vart kul att gå 🙂 Jag har en fråga som jag hoppas att jag kan få svar på: Jag älskar musik och egentligen allt inom nöjesbranschen och jag tror att jag skulle passa att jobba med ungefär samma sak som du gör eftersom jag har talang inom musik men inte tillräckligt bra röst för att bli artist. Jag är också bra med människor… Så jag undrar vad du skulle kalla ditt yrke och om du har förslag för vilken utbildning jag bör gå på högskola eller universitet, någon tipsade mig om juristlinjen plus musikproduktion eller liknande, tror du det är bra? Jag går natur och har bra betyg så jg har behörighet till alla linjer… 🙂 Tacksam för svar! Tack för en grymt bra blogg!

-Hej Charlotta, jag är  en mångsysslare idag, allt från låtskrivare till att jag har mitt eget kläd- och smyckesföretag, jobbar på tv till att jag har produktionsbolag och är  manager för artister. Jag tror att du vill jobba som manager om jag förstår dig rätt. Jag har aldrig gått någon skola för det finns ingen. Allt inom musikbranschen måste man lära sig ute på fältet, man måste bara ha en bra musikadvokat som man kan ringa och fråga om man själv inte vet hur saker funkar, det viktigaste är att hitta en talang som man tror på och är det en riktigt bra talang så vill skivbolag och producenter jobba med er. Jag kan dock säga att det är jätte svårt att hitta något unikt i dagens läge som skivbolagen vill satsa på. Det finns så många bra artister och skivbolagen har inte råd att signa alla artister så det gäller att hitta någon eller några speciella. Det jag vill säga är att man måste lära sig allt på fältet och vara snabb tänkt och även lösnings fokuserad men nya idéer, kram och lycka till.

Postad av: emelie, 22:37, 21 december 2009

asså du e världens bästa mamma :o<33 jag önskar att jag hade en sån mamma 🙁 nää, istället har jag fått växa upp med min farmor här i varberg, jag flytta hit när jag va 1,5 år o nu e jag ju 15, o asså min relation till min mamma e ju sådär, vissa dagar så ba älskar jag henne, men oftast ba hatar jag henne för att hon aldrig hör av sej 🙁 många dagar kan jag önska att jag hade en annan mamma, asså många dagar önskar jag att DU va min mamma laila, asså liam måste va såååå lycklig, ba ha den närvaron, att man ba kan krama om sin mamma om nåt har hänt, jag har nt riktigt den relationen till min farmor, så det e drf jag önskar at du va min mamma, jag hade lixom vågat säga allt till dej o jag skulle ba kunna krama om dej!!!!<33 min mamma bor i stockholm hon med, så vi träffas typ aldrig, det va jätte längesen sist o just nu ba hatar jag henne för att hon aldrig hör av sej, så nu ba önskar jag att du va min mamma, just nu hade jag ba kunnat hålla om dej…asså vissa dagar så vet jag nt ifall jag vill leva ens, o jag undrar vrf jag ens föddes o vrf jag ska leva, jag har ju typ ingen mamma? asså jag behöver verkligen råd över hur jag kan göra för att nt känna den lusten, lixom att ta livet av mej, jag vill ju nt det 😮 men vissa dagar så vill jag ba göra det o det e hemskt, o det känns som om du kan hjälpa mej, på nåt sätt, jag vet nt hur, men jag ville säga detta till dej, för asså, detta låter kanske lite knäppt, men du betyder mkt för mej, varje gång jag e ledsen så räcker det att jag tänker på dej så blir jag glad, låter skumt, jag vet, men du e typ den enda som gör mej glad, men skulle du kunna ge mej råd över hur jag kan försöka få bort självmordskänslan?? snälla söta rara du, skulle bli jätte glad om du svara på detta, för jag vill ju nt känna så…men a, sorry, detta blev skit långt, men jag ba kände att jag va tvungen o säga allt detta till dej o hoppas att jag får svar!! puss puss, ha de bääääst :* :*<3<3<3<3 // emelie,15

-Hej söta Emelie, jag är ledsen att höra att din relation med din mamma inte är så bra, jag förstår att du tycker att det är jobbigt och saknar henne, men du ska inte gå och bli bitter för då mår du ännu sämre. Du ska istället försöka tänka på att din mamma är den stora förloraren som missar en sån fin tjej som du. Även om du känner att du inte har någon mamma så har du ju en farmor som älskar dig, och även om du inte känner att du kan berätta allt så finns ju hon där för dig. Jag har också haft en pappa som kommit och gått i mitt liv jag skulle ha kunnat bli bitter men det gör bara att jag skulle må sämre, det är bättre att tänka positivt och göra sig själv stark. Du vet att du är en fin tjej och ditt liv har ju precis börjat. Allt är möjligt, sen är det så att alla människor har svaren i sitt hjärta vad som är rätt eller fel eller om man får en konstig känsla i magen om att något är dåligt eller bra, det handlar bara om att lyssna på sin intuition, många gör inte det utan fortsätter i fel spår fast dom vet att något är fel. Emelie Jag tror på dig och tycker om dig och brukar läsa alla dina inlägg med glädje eftersom du uttrycker dig så gulligt. Jag tycker att om du fortsätter att känna som du gör och det inte blir bättre så ska du prata med skolkuratorn. stor kram

Postad av: Sofi, 17:44, 22 december 2009

Hejsan Laila, vad fint du skrev om din fina son 🙂 Har några frågor till dig som jag hoppas jag får svar på 🙂 Vart bloggar Andreas nu? Vilka namn tycker han är fina? Tacksam för svar och ha en jätte bra jul och ett gott nytt år! 🙂 Ta hand om dig, kram

-Andreas kommer att blogga på Made in Sweden från den 14 jan, har ingen aning om vilka namn Andreas tycker om men jag kan ta reda på det. kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..