Framme…

Framme nu sedan en liten stund i Kläppen. Här är jag med Anders, Andreas och resten av Made In Sweden gänget för att spela in lite mer till programmet. Niclas fick också följa med såklart. Vi bor alla i en stor stuga. Alla förutom Andreas som ordnat med en egen stuga. Han kanske hade svårt att sova när vi alla andra skulle snarka ikapp. Ha, ha.!!!!

Nu har alla fått sina pyjamasar, som jag skrev igår så hade jag köpt likadana till oss alla. Ska bli spännande att se imorgon vid frukosten hur många som verkligen använde dem. 🙂

Här kommer lite bilder från vår resa upp. Och imorgon kommer det fler bilder, det kan jag lova.

God natt och sov gott, det ska i alla fall jag göra. Snark! 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..