Teaser…

Idag hinner jag nästan inte blogga någonting. Vi har nämligen filmat från tidig morgon och ska fortsätta till sent ikväll. Jag passade på att göra detta inlägg nu när vi hade en liten paus. Vi har gjort allt möjligt idag, allt från att filma när vi har ätit till massa aktiviteter i backen. Jag lovar, det kommer bli jättekul. Hoppas ni kollar när det kommer på tv sedan för jag kan inte avslöja så mycket. Det verkar som att många av er ville se mer av Anderas så vad passar inte bättre då än en bild från filmningen med honom 🙂

Imorgon kommer det fler bilder på oss alla.

Ha det bra!

Stor kram!

/Laila

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..