Bildrapport…

Hej på er kära vänner!

På toppenhumör idag, varit en underbar dag. Vi har jobbat hårt, men har samtidigt haft fantastiskt roligt. Känner mig lyckligt lottad att få ha ett jobb som visserligen är väldigt tufft och slitsamt emellanåt, men där man faktiskt kan förena nytta med nöje. För roligt det har jag verkligen på jobbet! 🙂

Vi har haft skidtävling idag, vem avslöjas i programmet. Det var jättekul! Vi har även varit på afterski där vi sjungit och dansat en massa. På Afterskin var det två små söta tjejer Emma och Matilda, de små sötnosarna hade 10 000 frågor till mig och fick mig att tänka på Liam som jag saknar oerhört mycket.

En annan sak som gör mig glad är alla era fina kommentarer. Jag läser alla även om jag inte kommenterar det i mina inlägg. Svar på era frågor sparar jag till vår lilla frågestund. Det kommer en till innan nyår. Här kommer lite mer bilder, tyvärr inga med pyjamaserna på. Vi får se om de går med på att jag tar en bild på dem, ska försöka övertala, men kan inte lova något.

Stor varm kram till er alla!!!

/Laila

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..