Laddar…

Laddar för frågestund. Hade tänkt att lägga in en till frågestund innan detta året är slut. Håller nu på att kolla igenom alla frågorna och ska snart sätta mig och svara på dem. Så imorgon kommer frågorna och svaren på dem också 🙂

Kom hem sent inatt då vi lämnade Kläppen rätt sent pga att vi stannade kvar kanske för länge på afterskin. 🙂 Sammanfattningsvis var det en superrolig resa och det var med ett fantastiskt gäng jag åkte dit med.

Idag har jag varit hos frisören och gjort mig fin. Jag har varit hos min fantastiska frisör Anna som jobbar på Ahead på Nybrogatan. Tack snälla Anna!!! Jag är så nöjd, du är superduktig!!!!

Här nedan kommer ett par bilder till från igår, Kläppen och Afterskin.

Imorgon är det nyårsafton. Verkligen en dag att reflektera över det gångna året,  och för min del har det minst sagt varit ett händelserikt år.

Stor kram till er, ni är fantastiska!!

/Laila

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..