Sista frågestunden för i år…

Hej på er!

Här kommer svar på alla era frågor. Vill passa på att tacka er alla för ett fantastiskt 2009.  

Nyåret skall jag och Niclas fira på en av våra favoritrestauranger med vår favoritmat. Nu ska vi snart åka dit. Hoppas ni alla får en fantastisk kväll!!! 

Gott Nytt År!!!! 

Och stor kram till er alla!!

/Laila

Frågor och svar:

Postad av: Mikaela, 15:43, 23 december 2009

Hejsan Laila! Är en enormt stor beundrare till dig, ser verkligen upp till dig i allt :). Älskar dina kläder och smycket! Men jag undrar är jeansen/leggingsen som du har på startsidan på Rock By Sweden sidan hör de till sortimenten för jag kan inte hitta dem någonstans eller har du köpt dem på något annat ställe? Stor Kram, och God Jul & Gott Nytt År! <3
-Hej och tack söta du, byxorna du tänker på heter zoe och finns i rock by swedes sortiment, dom anländer efter nyår till butikerna och nelly.com Det är dom jeansen med nitar och som ser lite trasiga ut dom är svarta i botten. kram och kul att du tycker om kläderna.
 
Postad av: carro92, 22:34, 23 december 2009
Hejsan Laila. Hoppas du får en riktig God Jul och Gott Nytt År! vad är det bästa med nyårsafton för dig? Kraam
-Det bästa med nyår är att det nya året är ett oskrivet blad där allt är möjligt. Själv ser jag fram emot att få äta en god middag med Niclas och spendera lite ensam tid med honom eftersom jag åker till Los Angeles fyra timmar efter nyår med Made In Sweden.

Postad av: Michelle, 10:36, 24 december 2009
GOD JUL LAILA! jag har gjort en tack film till dig: http://www.tackfilm.se/?id=1261646896625RA65 (den är lite seg i början men ha tålamod och vänta lite) Jag gjorde den till dig för att jag tycker det stämmer in så bra på dig 🙂 du är en hjälte! ha en underbar jul!
-Tack söta Michelle, det var otroligt gulligt gjort, uppskattar det verkligen tack!! kram

 

Postad av: Malin, 21:45, 25 december 2009
Hej fina Laila! Jag undrar varför ni valde en låt av en annan låtskrivare än Andreas som vinnarlåt i Idol i år? Andreas är ju en av de bästa låtskrivarna vi har i Sverige! Stor kram!
-Hej Malin! Vi har inget att göra med låtvalet till Idol det är skivbolaget som styr det,  det är inte våra artister kram.
 
Postad av: Ellinore, 13:26, 26 december 2009
Hur gammal är din yngsta bror? han kan inte vara gammal alls ju, med tanke på att dina tvillingbröder är tio år ynge än dig va? eller har jag fel?
-Joakim är 25 år Johan och Jonas är 26!
 
Postad av: Maja, 13:29, 26 december 2009
Vem tycker du är världens snyggaste man? (om du inte får välja niclas)
-Varför får jag inte välja honom?? hi hi. Ok då Brad Pitt eller George Clooney!
 
Postad av: Julia – Nikons.blogg.se, 23:41, 26 december 2009
Hejsan världens finaste Laila! Kom på en fråga till dig som du mer än gärna får svara på när/om du har tid : Vilken av alla dina ringar från Rock by Sweden är din favorit? Och vilket par av örhängena? 🙂 Sedan undrar jag om du föredrar ”svart” eller silver? Vilken färg du helst går klädd i när det då gäller smycken? 🙂 Kramar!
-Hej Julia, jag älskar döskalleringen och döskalleörhängerna med en skalle i och rund ring runt om. Jag tycker om båda färgerna väldigt mycket men måste jag välja blir det nog gunsmoke ”den mörka”.

 
Postad av: Louise, 20:14, 27 december 2009
tjabba laila, jag ska också åka på slalom resa snart, jag älskar att åkå slalom!<33 Tycker du om att åka skidor/slalom?? kram louise<3<3<3
-Det är kul om det inte är för kallt 🙂
 
Postad av: julia, 20:17, 27 december 2009
Hej Laila, låter kul det där med skidsemester, det är ju ett väldigt vackert ställe<3 Men jag undrar vem i din familj som är mest kramgoo? kram!
-Ödlan!! 😉 Vi är nog alla lika kramgoa!
 
Postad av: Danielle, 22:09, 27 december 2009
Har du något favorit youtube klipp? vilket i så fall? 🙂 det här är mitt: http://www.youtube.com/watch?v=5X1VIyZe3Ws
-Kanske det här 🙂  http://www.youtube.com/watch?v=hzaoNEG6P4U
 
Postad av: Sandra, 22:45, 27 december 2009
Juryns skrattanfall tycker jag är MYCKET bättre!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Äskar Lailas garv!!! de andras också men speciellt ditt Laila!<33333 Skrattar du så där härligt hemma också!? Hur ofta och åt vad?? Kram Alexandra
-Jag har alltid haft lätt för att skratta, jag har en sarkastisk humor som antagligen ligger på en ganska låg nivå. Det är något som jag har gemensamt med alla mina syskon och vänner. Lika barn leka bäst!!:)

ostad av: Nina, 16:43, 28 december 2009

Är det sant att du och Niclas skall gifta er på varmare breddgrader? 🙂 Var isåfall?
-Tanken har slagit oss, men ett vinter bröllop är inte så dumt det heller! Vi får se.
 
Postad av: Jennie, 15:36, 28 december 2009
Hej laila 😀 Hoppas det kommer många bilder på dig, anders och andreas fast mest andreas för han är ju sååååååååååååååååå snygg 🙂 Men jag undrar en sak, hur lång är du? var du lång när du var liten? För jag är 15 år och blir retad på min skola för min längd, jag är 176 cm… Jag ser verkligen upp till dig, anders och andreas, ni är mina idoler. Och när dem retas så blir jag väldigt ledsen för jag får höra det varenda dag och alla vuxna som jag kanske inte träffat på ett tag säger: Oj, vad lång du blivit, du blir ju bara längre och längre för varenda gång vi träffar dig. Och det är inte så kul att höra hela tiden. Ha det bra och hoppas ni har det kul i kläppen, kramar på er ! 🙂

-Hej söta Jennie,
Jag kan tala om för dig att mitt smeknamn var mini king, jag tror du förstår varför. Jag var absolut kortast i skolan och fick veta det varje dag, det var inte så kul det heller. Jag kan tala om för dig att du ska vara stolt över att vara lång det är jätte snyggt, själv sätter jag på mig höga klackar för att bli så lång som möjligt. Nej strunta i vad alla säger och sträck på dig, du är ju modellång det är många som skulle vilja byta längd med dig!
 
Postad av: Cajsa, 17:35, 28 december 2009
Jag blir också retad för min längd, det är jätte jobbigt, men du laila, gillar killar långa tjejer? 🙂 gillar andreas långa smala tjejer ? 🙂
-Det spelar ingen roll om man är lång eller kort. Det finns alltid dumma människor som retas för något. Är man inte för kort så är man för lång fet eller spinkig. Var stolt för den du är och skit i vad andra tycker,  jag säger som min mamma brukade säga när jag kom hem och var ledsen ”man kan inte vara älskad av alla.”
 
Postad av: Sigrid, 23:01, 28 december 2009
Din jacka är sååå snygg! Var har du köpt den?
-Det är en Moncler jacka.

 

Postad av: Matilda, 18:19, 29 december 2009
Här kommer några små frågor till frågestunden! Jag håller på att läsa Andreas Carlssons bok just nu. Vill bara höra om du har läst den och vad du i så fall tycker om den? Vill inte du skriva en bok? Jag beundrar dig och hur du kombinerar jobb och familjeliv! Du är en förebild för alla kvinnor som försöker kombinera just karriär och familj!
-Hej Matilda, Jag tycker att Andreas bok är jätte bra! Själv har jag inga planer på att skriva en bok just nu.
 
Postad av: Carolina, 18:27, 29 december 2009
Jag tycker du verkar vara en väldigt jordnära och varm människa och jag respekterar verkligen dig. Jag hoppas verkligen inte du missförstår mig för jag har absolut inget emot dig. Men jag måste bara fråga, tycker inte Niclas det känns lite skumt att åka på skidsemester med dig och ditt ex? Jag vet ju att ni är bästa vänner men borde liksom inte Niclas tycka det känns lite skumt ändå? typ, ja vi har ju båda sett henne naken så vad spelar det för roll. haha, nej men alltså blir det inte lite konstigt? Jag tycker det är konstigt eftersom jag inte är van vid det men det är ju självklart jättebra att ni har en sån bra relation du och Anders. Men jag skulle nog tycka det var lite skumt om jag hade en kille som var bästa kompis med sitt ex. Hoppas inte du missförstår mig, ha det bra! 🙂
-Hej Carolina,
Om man har avslutat en relation som ovänner eller med ett svek så förstår jag att du skulle tycka att det skulle vara konstigt, men har man som i mitt fall avslutat det på ett bra sätt så förstår jag heller inte varför man inte skulle kunna fortsätta vara vänner. Det känns inte konstigt för mig eller Niclas liksom det heller inte känns konstigt för mig att umgås med Niclas ex Mia som jag tycker är otoligt gullig!  Ex eller inte, bra vänner växer inte på träd!
 
Postad av: Linda B, 20:42, 29 december 2009
Tjena snäckan….tjohooo…här kommer jag inglidandes på knä..jo jag ville bara säga att ni verkar ha såå himla roligt ihop!! Som en stor enda familj av olika egenskaper, den tokiga (Anders) den snygga (Du) den mystiska (Andreas) och den Matglade ( Nicklas)…ja dem andra har jag inte fått någon uppfattning om!!! Du skulle inte behöva en assistent? I såfall är söker jag det 🙂 Jag är en trevlig tje runt 30 år, jag är serviceinriktad & ser mig själv som en underbar & anpassningsbar tjej som kommer väl överns med alla människor oavsett ålder och egenskaper. Jag är lugn utan att bli långtråkig, pratglad utan att bli pratsjuk och ärlig utan att bli otrevlig. Som de flesta människor har även jag mindre smickrande egenskaper som tex att jag hatar totalt saknar lokalsinne. Jag är nog den enda som varit inne på NK under samma shoppingstillfälle utan att inse att det samma affär. Så vad säger du? Ska vi slå till 🙂
-Ha Ha detta var den bästa jobbansökan jag läst, lovar att höra av mig om det blir aktuellt. 🙂
 
Postad av: Malin, 21:46, 29 december 2009
Hej några frågor 🙂 Vad gillar andreas för namn? Gillar han långa tjejer? Vill han ha barn? Vill han gifta sig? Hur lång är han? Till dig Laila: Hur lång är du? Är du självsäker? Har du alltid haft så tuff stil som du har nu? Vill du ha fler barn? Till anders: Vill han ha barn? Är han alltid så skämtsam? Hur lång är han? Bloggar anders någonstans? Hoppas jag får svar på dessa frågor, det vore kul att veta (: Och hälsa andreas att han är snyggast i hela världen ! 😀 Tacksam för svar, kramar och gott nytt år på er ! En fråga till: ska ni fira nyår i kläppen och om ni inte ska det, var firar du, anders och andreas då? (:
-Andreas gillar TJEJER, korta som långa blonda som brunetter, dom ska bara ha det där lilla extra som man inte kan sätta fingret på förrän han ser det.
Jag är 164 cm och är trygg i mig själv, Jag har haft en hel del olika stilar genom åren en del bra och en del riktigt dåliga.  Barn? Man ska aldrig säga aldrig men det är inget jag går runt och tänker på.
Anders är 179 cm och har en sarkastisk  och låg humor precis som jag. Anders älskar barn så det är klart att han vill ha barn, egna eller andras spelar ingen roll!
Anders och Andreas samt play kommer att blogga på made in sweden sidan med start den 15 januari.

 
Postad av: Carro92, 22:37, 29 december 2009
Laila!!! Ursäktsa om jag är lite segt, men när börjar programmet? datum? kanal? tid? Och sen… Ngt förslag om hur man kan få en pojkvän? Jag är verkligen trött på att vara singel 🙁 Har varit det i 3, snart 3 och ett halvt år. Förra förhållandet höll i nästan 6 år. Kraaam =D
-Hej Carro,
Made In Sweden startar den 14 jan kl 20 på tv 4. Det är svårt att ge ett råd, man träffar oftast någon när man minst anar det.
 
Postad av: Anna, 14:14, 30 december 2009
Vart är ni? Nämn 3 saker du gillar med familjen Wahlgren 😉 (om du vill såklart)
-Oj det är svårt att bara nämna 3 saker eftersom dom alla är olika individer med olika personligheter och drömmar, man drar oftast alla i Wahlgren familjen över en kant och tror att alla är en och samma person. Inget kan vara mera fel. Kram

Postad av: Johanna, 20:53, 30 december 2009
Tittade du och niclas på Pernillas jul? Har du någon gång missat ett idolprogram? Tittar du på desperate housewives? Och en sista fråga, har du och niclas någon gång under ert förhållande tittat på Nicke och Nilla, där han är med?.
-Jag har tyvärr inte sett Pernillas jul. Jag har inte tittat på något Idolprogram som jag varit med i, det räcker att vara där och uppleva det live! Jag älskar Desperate housewives! Nej men  Liam så klart.
 

Postad av: Cillen, 02:39, 31 december 2009
jag e helt förvånad att jag bryr mig så mkt om någon jag inte ens känner’s liv genom att läsa en blogg. Then again, du är ju helskön 🙂 Jag har ju egentligen inga frågor heller… Jo, jag kom på en, Jag ska söka till högskola snart och jag skulle vilja gå i stockholm, de känns långt borta och jag känner ju inga där så de kommer troligtvis inte hända :(. vilken skola gick du på?

-Tack vad gulligt sagt, Jag  har aldrig gått i någon skola i Stockholm, men jag flyttade hemifrån som 15 åring för att plugga. Det var långt från familjen men kul

 Postad av: Hannah, 00:09, 31 december 2009
ha ha, roliga bilder 😉 när kommer liam hem? 🙂 PUSS OCH KRAM

-Min Älskling kommer hem 12 januari.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..