Och vinnarna är……!!!!

Oj, oj, oj vad många det var som hade mailat in till utlottningen av smyckena. Det tog mig lång tid att läsa igenom era alla mail och det var jättesvårt att välja ut vilka som skulle vinna. Motiveringarna till att vinna har varit oerhört varierande och många väldigt rörande då jag har fått ta del av mångas liv och tragiska händelser i era liv. Men alla ni som har skrivit om jobbiga perioder har också skrivit om att ni har hittat styrka i er själva och ni verkar alla så otroligt starka och fantastiska människor. Några av er vill uppmuntra en vän eller en släkting som betyder speciellt mycket för er. Andra vill överraska sin blivande fru eller man då ni snart ska gifta er. Andra vill helt enkelt bara känna sig lite extra fina på jobbet eller till fest. Många har varit väldigt roliga och fyndiga med sina motiveringar och många har rört mig till tårar. Hur ska jag då bara kunna välja ut tio stycken? Jag önskar att jag hade haft möjlighet att ge er alla ett smycke var men tyvärr är det omöjligt. Men jag beslutade mig istället för att öka på antalet, så nu blir ni tjugo stycken som vinner smycken. Efter att ha läst igenom alla mail har jag valt ut ett visst antal som jag sedan har lottat ut smycken till.

Av respekt för dem som vunnit lägger jag inte ut motiveringen utan endast vinnarnas namn. De som vunnit kommer också kontaktas via mail.

Och de som har vunnit är:

Ida Larsson

Ylva Simone Tingvik

Claes Bengtsson

Selma Softic

Cecilia Andersson

Linda Lindgren

Kerstin Björk

Emma Olsson

Sofia Svankvist

Sofie Breslin

Tomas i Norrland

Caroline Wahlbeck

Heidi Fagerlund

Hanna   81a

Tanja Johansson

Anna Areschoug

Lotta Lind

Michael Johansson

Moa Carlsson

Maria Wärhner

Det är många som också passat på att ställa frågor i mailen om mina smycken. Då jag inte har möjlighet att svara på alla era mail så hänvisar jag alla er med smyckefrågor, tex om vart man kan köpa dessa till vår hemsida www.rockbysweden.com.

Tack återigen för alla mail!

Ni är alla fantastiska och helt underbara! Jag är så tacksam för att inte bara få dela med mig av min vardag till er utan också så tacksam att även ni delar med er av era liv till mig. Genom erfarenheter blir man starkare, även andras. Och vi blir ännu starkare tillsammans!

Ha det nu så bra alla kära vänner!

Kram

/Laila

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..