Underbar helg!

Liam hälsade på lemurerna

Vilket fantastiskt väder det har vart i helgen. Igår var det riktigt sommarväder. Då passade jag och Liam på att åka till Skansen och titta på alla djur. Det är särskilt kul att gå på LillSkansken vid den här tiden på året då alla små djurungar finns där. Men när vi var där så var det inte lika mycket djur som det brukar vara, beror kanske på att det varit lite för kallt fram tills nu. Men de kommer säkert fram om ett par veckor. Då ska vi dit igen. Men det gjorde ju inget, det finns alltid något kul att titta på Skansen.

Senare på eftermiddagen så kom min syster Linda och hennes pojkvän, och min bror Johan och hans flickvän hem till oss. Så spenderade vi resten av denna underbara kväll med att grilla. Hade tidigare på dagen införskaffat en ny grill så den var vi ju tvungna att inviga och vips så var årets första grillkväll i full gång.

Visserligen har ju denna söndag inte haft så fint väder som lördagen, men så plötsligt blev det en fantastiskt vacker, fin och solig kväll. Och som grädde på moset så har familjeträffen fortsatt. Nu ikväll kom Niclas son Tim och hans flickvän över till oss på middag. Vi har precis ätit en god middag tillsammans och ska nu fortsätta att bara vara umgås och ha det skönt.

Hoppas att ni också har haft en skön helg!

ha det bra!

Kram

/Laila

Så nära man kan komma lemurerna utan att röra dem. De är så fina, och väldigt nyfikna…

Liam hittade en stupstock, och när han fick reda på vad den brukade användas till ville han så klart testa hur det kändes…..

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..