Agående vårt husbygge…

Hej alla underbara läsare!

Som ni säkert minns så fick jag och Niclas för ett tag sedan ett erbjudande från TV4 om att filma byggande av vårt nya hus. Media spekulerade då vilt och gissade hur detta erbjudande såg ut. Jag kommenterade detta vid ett flertal tillfällen på min blogg. Då skrev jag också att detta var endast ett förslag som hade lämnats till mig och Niclas och att vi skulle titta igenom detta noga och sedan återkomma med ett besked. Och jag lovade er även att lämna ett besked direkt till er här på bloggen då man inte vet om det kommer spekuleras ytterligare om anledningen till vårt beslut.

Då vi nu har tagit del av programförslaget har vi kommit fram till beslutet att tacka nej till att medverka i detta program. Svaret var egentligen ganska enkelt då vi kände att det kommer bli för privat och man kommer ta ett för stort kliv in i vårt privatliv.

Vad jag tycker är väldigt beklagligt är att detta har blivit en stor grej i tidningarna och på nätet om ett program som endast var ett förslag som vi inte ens hade tittat klart på helheten av innan det hamnade i press. Och där man spekulerade vilt att vi skulle få allt gratis och man skrev på ett sådant sätt som att hela programmet nästan skulle vara klart. Så var alltså inte fallet, vi fick ett förslag tittade noga över det och har nu beslutat oss för att tacka nej av tidigare nämna anledning.

För övrigt finns det inga ”hard feelings” mellan TV4 och oss, Vi fortsätter med vårt goda samarbete sedan tidigare med IDOL och Förkväll. Och nu ser jag verkligen fram emot en spännande höst med ny spännande säsong av IDOL.

Ha det ni så bra allesammans!

Kram

/Laila

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..