Angående vårt husbygge…

Hej alla underbara läsare!

Som ni säkert minns så fick jag och Niclas för ett tag sedan ett erbjudande från TV4 om att filma byggande av vårt nya hus. Media spekulerade då vilt och gissade hur detta erbjudande såg ut. Jag kommenterade detta vid ett flertal tillfällen på min blogg. Då skrev jag också att detta var endast ett förslag som hade lämnats till mig och Niclas och att vi skulle titta igenom detta noga och sedan återkomma med ett besked. Och jag lovade er även att lämna ett besked direkt till er här på bloggen då man inte vet om det kommer spekuleras ytterligare om anledningen till vårt beslut.

Då vi nu har tagit del av programförslaget har vi kommit fram till beslutet att tacka nej till att medverka i detta program. Svaret var egentligen ganska enkelt då vi kände att det kommer bli för privat och man kommer ta ett för stort kliv in i vårt privatliv.

Vad jag tycker är väldigt beklagligt är att detta har blivit en stor grej i tidningarna och på nätet om ett program som endast var ett förslag som vi inte ens hade tittat klart på helheten av innan det hamnade i press. Och där man spekulerade vilt att vi skulle få allt gratis och man skrev på ett sådant sätt som att hela programmet nästan skulle vara klart. Så var alltså inte fallet, vi fick ett förslag tittade noga över det och har nu beslutat oss för att tacka nej av tidigare nämna anledning.

För övrigt finns det inga ”hard feelings” mellan TV4 och oss, Vi fortsätter med vårt goda samarbete sedan tidigare med IDOL och Förkväll. Och nu ser jag verkligen fram emot en spännande höst med ny spännande säsong av IDOL.

Ha det ni så bra allesammans!

Kram

/Laila

 1. Anneli skriver:

  Du/ni tyckte att det var för privat men för mig var bröllopet och bröllopsresan det mest privata i mitt/vårt liv.
  Men smaken är ju som baken…. Förstår dock att pengarna betydde en del för er när ni sålde er resa!

 2. Lina skriver:

  Det ska ju kännas rätt =) Synd bara att media har förstorat det så mkt..

  Ha en bra dag =)

  MVH Lina

 3. emelie skriver:

  asså nu har nt jag skrivit nån kommentar på skit länge ;o<3
  men nu känner jag att jag måste..asså detta som jag kmr skriva kke du tycker e ganska konstigt..men jag mår ganska dåligt. för det e så här, i december förra året så bröt jag mitt finger o nu nästan ett halvår efter så svullnar det upp jätte mkt o gör bokstavligt skit ont…o jag rider..det e typ det jag lever för, hästarna e mitt liv, så jag vet nt va jag skulle göra utan dom..för nu e det så här att i måndags så red jag o jag höll på o få en spark av en häst för att jag nt orkade hålla emot när min lilla ponny drog iväg lite o jag har alltid kunnat hålla emot den ponnyn, men det kunde jag nt för att det gjorde så jäkla ont. o nu funderar jag på o sluta rida, för jag orkar nt plågas mer..men jag älskar ju hästar mer än allt annat..så jag vet nt va jag ska göra..jag sitter o gråter varje dag o nu sitter jag här tjugo över 5 på morronen o skriver till dej för att jag e ledsen o knappast kan sova. för jag mår dåligt när jag nt får rida, men man vill ju nt fortsätta om man har ont. men asså när jag mår skit dåligt elr e ledsen så kan jag alltid åka till stallet o gå in till min älskade lilla favvo ponny o stå o krama om honom hur mkt som helst o prata med honom, för jag vet att det jag säger till honom kmr han ju aldrig säga o om jag ska sluta rida, kmr jag antagligen aldrig bli mej själv igen, jag kmr antagligen sitta o gråta o va sjukt olycklig..men det e jag ju nu med pga min vikarie i idrotten som vi hade förra året, för vår riktiga idrottslärare va mammaledig. men laila, du e typ den som får mej att hålla modet uppe o nt bryta ihop för mkt, för när jag har gråtit nu dom senaste dagarna så här jag tänkt på dej o sånt o då har jag blivit gladare :)<3
  du kke tycker att jag e sjukt konstig som e så ledsen för att jag kke måste sluta rida, men jag har ridit sen jag va 7 år o hästar e mitt liv, så jag mår sjukt dåligt för detta o jag börjar göra sämre ifrån mej i skolan pga detta, för jag mår ju väldigt dåligt av att kke snart förlora ett stöd för när jag e ledsen o det sätter ju sina spår i skol arbetet, men jag vill nt må så här, så snälla laila jag behöver tips på hur jag kan försöka komma över det lite, iaf i skolan :/
  men du får tycka att detta låter lite sjukt, jag tycker själv att det låter lite sjukt…men sen du e som sagt den som får mej på bättre humor om jag gråter o jag ville säga detta till dej..men du kmr säkert tycka att jag e lite freaky nu som gråter för hästar, elr du kke förstår mej? :)<3
  men nu ska jag försöka sova. sorry att detta blev så långt, men jag hoppas att du orkar läsa allt <3
  ha det bäst världens bästa laila, massor med pussar o kramar till dej :* :* 😀 😀 <3<3<3<3<3<3 // emelie,15

 4. Karin skriver:

  Laila, stämmer det att du egentligen är brunögd och har blåa kontaktlinser?
  Kan du inte lägga upp en bild där du är utan linser?
  /Karin

 5. Tessan skriver:

  Åhh..de e verkligen tråkigt att det inte blev något!! Älskar att se dig på TVn..blir såå gla!!
  Det är du som gör hela Made in Sweden!! Man vill ju bara se dig..hihi!! Hoppas det blir något annat program för dig i framtiden..tills dess får jag nöja mig med Idol ;))

  Mvh Tessan

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..