Ny bil…

Jag har velat köpa en ny bil ett tag och har då fastnat för Peugeot cab. Då Liam nu är så stor att vi inte behöver vagnar och sådant längre så behöver vi inte så stort lastutrymme i bilen på samma sätt. Jag berättade för Liam att jag skulle köpa den här bilen och han blev då eld och lågor. Jag såg hur entusiastisk han blev och sa då utan eftertänksamhet att han kunde få välja färg. Redan när jag sagt det så ångrade jag mig lite, hur skulle detta sluta. Jag kunde ju inte heller ta tillbaka det då jag har uppfostrat Liam att man håller det man lovar. Så vi åkte till bilhandlaren och tittade på lite olika färger. Jag försökte påverka Liam att välja den färg jag helst skulle vilja ha, silverfärgad eller något åt det hållet. Vad väljer han då? Jo, en mellanblå med två sportiga vita ränder som går rakt över hela bilen. -WOW!!!! Den var tuff mamma, den ser ut som en racerbil!!! Den ska vi ha!!!! Och jag försökte slingra mig ur, försökte få honom på alla sätt jag kunde att tycka att någon av de andra färgerna var mycket coolare och tuffare. Men nej, han hade bestämt sig. Det skulle bli den och det gick inte att ändra. Nu tycker säkert ni att jag är en svag mamma som låter mitt barn bestämma och skämmer bort honom. Men det handlar inte om det, det handlar om att jag hade lovat honom en sak och måste hålla det. Det var det viktigaste här. Och egentligen så spelar det inte så stor roll för mig vilken färg jag har på bilen, men hade jag själv valt hade det definitivt blivit en annan färg. 🙂

Så nu åker vi runt i vår lilla racerbil, jag och Liam och han äääääälskar den! Ha, ha! Här har ni ett par bilder på den lilla pärlan….

Ja, som ni ser är det en mellanblå färg, väldigt skönt att åka i nu när det varit så varmt och skönt ute och man har kunnat köra nedcabbat.

Här är de berömda ränderna, raacerränderna som Liam ääääälskar! :)

Tidigare idag var vi och besökte Liams nya skola på Lidingö som han ska börja i efter sommarlovet. Det känns så viktigt att allt med flytten till det nya huset kommer gå bra och smidigt för Liam då han byter skola. Och Liam verkade trivas jättebra på nya skolan. Liam är väldigt social och har lätt att få vänner, men man vet ju aldrig. Det är inte bara att de andra ska acceptera honom, han ska ju också känna att det är en skola han trivs i. Och det verkade han göra. Vi ska dit en dag till nästa vecka och det känns jättebra att få komma dit ett par gånger innan och hälsa på. Efter det åkte jag och Liam till Gröna Lund och där åkte vi Vilda Musen och Kvasten. Nästan bara det faktiskt, om och om igen…..Sedan hade vi en supermysig avslutning på kvällen där vi satt ute i den sköna kvällsolen.

Nu ska jag njuta av min första helt lediga helg på länge. Jag ska bara lata mig och gosa med min man och min son. Hoppas att ni också får en härlig helg. Kram

/Laila

 1. Hej Laila
  Jag har en likadan blå/grön Peugeot 207 CC och jag älskar den..
  Min har silverfärgade lejonstripes på sidorna…

  sååå skönt att cabba ner en solig dag!!!

  ha en strålande vecka…
  N-y

 2. Hej Laila
  Jag har en likadan blå/grön Peugeot 207 CC och jag älskar den..
  Min har silverfärgade lejonstripes på sidorna…

  sååå skönt att cabba ner en solig dag!!!

  ha en strålande vecka…
  N-y

 3. Avundsjuka människor finns det gått om! Vadå sponsrad? Om den skulle vara det så tycker jag att ni ska strunta i det! Jag tycker bilen är grym plus att du är en grym (positivt menat) person! Bara åk med din fina bil!

 4. Avundsjuka människor finns det gått om! Vadå sponsrad? Om den skulle vara det så tycker jag att ni ska strunta i det! Jag tycker bilen är grym plus att du är en grym (positivt menat) person! Bara åk med din fina bil!

 5. Mia skriver:

  Bra val Liam! Tycker din mamma passar bättre i denna än i en silverfärgad! Må så gott!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..