Lata lediga dagar…

Idag har jag varit ledig hela dagen. Som jag skrev i mitt förra inlägg så är detta min första helt lediga helg på mycket länge. Så jag njuter verkligen av varje minut. Det kan jag i och för sig verkligen behöva då jag nästa vecka har en ”helvetesvecka” med IDOL. Då är det kvalvecka 130 deltagare skall gallras ned till 20 st. Vi kommer jobba med detta måndag till söndag nästa vecka från tidig morgon till sen kväll. Så ni förstår att det kommer vara en kämpig vecka även om det är ett otroligt roligt jobb.

Så idag har jag lekt semester. Har bara varit hemma och latat mig med min familj. Det enda ”nyttiga” vi har gjort var att klippa gräset. Annars har jag legat ute i solen på en solstol hela dagen. Niclas och jag har smuttat på ”dagens” (”dagens”= sprite, lime och vitt vin) och njutit av varandras sällskap och det fina vädret. Liam har lekt med kompisar. Så nu är jag rätt trött efter att ha varit ute i solen hela dagen och känns som att jag kommer att somna tidigt ikväll. Imorgon ska jag…… inte göra någonting heller…. 🙂

Gud så härligt!

Det verkar som att det har varit bra väder i nästan hela Sverige också, hoppas att ni också har kunnat njuta av den härliga solen.

Önskar er alla en fortsatt trevlig kväll!

Kram

PS. Mama har ju som ni märkt ändrat bloggen. Det har då uppstått lite tekniska problem, men de jobbar på att allt ska lösas och jag hoppas att ni som har haft problem med att kommentera eller läsa bloggen har tålamod till det.

/Laila

 1. EN FRÅGA: oskuld kallas du utan sex i livet..
  vad kallas du utan kärlek?

  NYHETER OM EN :
  ~~TOPP TITEL SOM GÅTT HEM: GLASS koppling till människor.
  kille- isglass – avsugs | tjej- mjukglass- slickas!

  IDAG: DU SUGER INTE – sikta mot toppen , och gå inte ner! DU DUGER! -not-sucking / un-sucking/av-sucking/av-sug – vad bra dvs!

  NÅGRA ÄMNEN: vad böjer man bananerna – bananen är inte styyv 😮 | ät gul snö – norrlands guld, 3 kant med en flaska – gå inte emot din läggning | kungafolk behöver choklad till smeket efter bröllopet! osv.

  VEM ÄR DETTA? FEEA;
  sprallig glad flikka med många vardagliga tankar o hypoteser som vimlar runt i skallen (: mitt syfte och min mening med bloggen är att få fram de tankar jag har som andra kanske missar att fundera över i dagens stressade samhälle ur ett underhållande perspektiv 🙂

  **** detta behövs understrykas att inte vara spamm , utan faktiskt lite update:info om vilka ämnen som cirkulerar på bloggen***
  ____________________________________________________________

  kram!
  ~ allt är skrivet i ett underhållande perspektiv~
  har du någon fråga?
  skriv till:
  http://feean.blogg.se/2010/april/fragestund.html

 2. Hej fina! kan inte du lägga upp en bild på dig och Niclas?!! kramar från Johanna <3

 3. Niica skriver:

  Visst är det v’äl härligt med slapparhelg i bland. Och helst om vädret är helt perfekt också… Här uppe har vi haft kanooonväder, som vi hoppas håller i sej ännu ett tag. Hääärligt!!! Ha en mysig söndag!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..