Nytt mama nummer…

För ett litet tag sedan var Liam och några andra mama-bloggares barn med på en modefototagning i samarbete med Mama och Loppi.se.

Det som är unikt med Loppi är att de säljer bara begagnade saker för barn. Man kan säga att det fungerar som blocket fast bara med barnkläder, leksaker, möbler, barnvagnar och andra barnrelaterade saker. Toppen tycker jag, för det är ju dumt att slänga sina saker om barnen har växt ur dem eller man vill köpa nytt. Gå gärna in på deras webbsida och kolla www.loppi.se

Liam tyckte att det var jättekul att fotograferas och nu har jag äntligen fått en bild från fototagningen. Det här var ju taget innan han klippte av allt håret så det är extra kul att ha ett par bra bilder när han har långt hår. För jag misstänker att han inte kommer låta det växa ut så långt mer eftersom han trivs så bra i sitt korta hår.

Min tuffa kille! :)

Idag har det regnat nästan hela dagen. Men jag klagar inte för det. Igår hade jag en helt ledig dag med strålande sol, och idag var det mulet, åskade och regnade. Det kan också vara underbart tycker jag. Då är det mysigt att först städa undan hemma så att det är rent och fint och efter det ladda upp med filmer och bara slappa framför tv:n och kolla på film eller spela spel men familjen. Så det är precis vad vi har gjort idag. Ännu en dag av att bara slappa. Och en av filmerna jag såg är en film jag måste rekommendera er att titta på. Det är en fantastiskt mysig film, men väldigt sorglig så förebered dig med näsdukar.Filmen heter Hachiko -en vän för livet, och handlar om en hund och hans matte. ”Matte” spelas av Richard Gere och den handlar om hur lojal och trogen den här hunden är mot sin ägare. En otroligt fin och varm film, men sorglig. Den är inte hemsk eller innehåller några obehagliga scener så hela familjen kan faktiskt se den, stora som små. Ett plus är att det är Lasse Hallström som har regisserat den och då förstår ni säkert att den är väldigt varm och fin film.

Nu ska jag förbereda mig för min långa IDOL-vecka som börjar imorgon. Det ska bli jättekul även om det kommer vara en lång och tuff vecka.

Ha det bra allesammans!

Kram

/Laila

 1. lola skriver:

  otroligt vacker bild!!!

 2. julia skriver:

  Älskar orkester jackan!

 3. Ceca skriver:

  Han har sån jääävla skön attityd!

  Nu tycker jag Idol får sätta igång snart,
  längtar ihjäl mej efter att se dig i rutan igen!!

  Love / Ceca

 4. Din son är jättefin men jag tror inte att jag är ensam om att vilja se fler bilder på DIG! 🙂

 5. Åh vilken fin bild på Liam, han är verkligen jätte söt! 🙂
  Film är alltid mysigt!
  Haha gud, jag vill att idol ska börja NU!
  saknar att se dig på tv Laila..!!

  massa kramar, ha det så bra finaste<3

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..