Slutaudition!!!

Nu är vi äntligen inne i slutspurten av alla IDOL-auditions. Äntligen har sista kvalveckan börjat. De första två dagarna är det förberedelser inför slutaudition och på onsdag är det sedan då det gäller för alla som fått guldbiljett.

Idag har vi gått igenom alla 129 st som gick vidare till slutaudition som efter då denna vecka är slut ska bli 20 st. Det kommer bli väldigt svårt då det är många som är väldigt bra och jag, Anders och Andreas har helt olika personliga favoriter. Så det kommer nog bli extra tufft detta året att välja ut de sista 20.

Man kan ju ha en eller flera favoriter från de olika auditions och tycka att några kanske var extra bra då. Men det spelar ju inte så stor roll egentligen då det är så otroligt viktigt att de som kommer på slutaudition klarar pressen och kan hålla nerverna i schakt. En solklar favorit kan falla platt och någon annan som inte har utmärkt sig så mycket över de andra kan plötsligt blomma ut och glänsa. Det ska bli otroligt spännande.

Imorgon ska vi fotas och filmas inför den trailer som kommer gå på TV inför programmet. Då tänkte jag passa på att ställa några frågor till Andreas, precis som jag gjorde till Anders för några veckor sedan. Så om Ni har några frågor till Andreas så ställ den här i kommentarsfältet så kanske jag kan få med dem. Svaren kommer jag sedan lägga upp imorgon kväll. Jag ska också försöka komma ihåg att ta lite bilder och bjuda på lite ”bakom kulisserna” från inspelningen.

Ha det nu så bra allesammans!

Kram /Laila

 1. Niica skriver:

  Vilket otroligt jobb ni gör med Idol.

 2. Hej!
  Hur många tar ni vidare i ”sista chansen”? Om man inte fått något svar än… har man inte fått någon chans då?
  ♥ Andreas

 3. Min fråga till Andreas är: Skulle han någonsin kunna tänka sig att skriva en låt till melodifestivalen?

  Hälsn. Jessica

 4. Jag undrar vilken låt Andreas tycker är bäst som han själv skrivit och om han har någon ”drömartist” han gärna skulle vilja skriva en låt till. Hälsa så gott.

 5. Hej Laila:
  Min fråga till Andreas (och dig och Anders också):
  Skulle ett idolprogram med äldre sökande ha en chans att funka tror du? Jag träffar så många lite äldre och jättebra sångare, sångerskor/dansare etc som aldrig riktigt fick chansen eller kunde ta chansen när de var kring 20. Tycker att ungdomfixeringen är så tydlig i branschen och i liknande program. Förstår om man vill hitta artister tidigt som man kan forma men människor kring 30-40-50 har ju en helt annan livserfarenhet som också ofta sätter sig på rösten och uttrycket.

  Skulle ”Idol 40” ha en chans och skulle du Andreas kunna skcika en äldre vidare?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..