Plötsligt händer det….

Ens barn tar ett stort kliv och blir lite större. Så känner jag verkligen idag men framför allt är det Liam som känner sig väldigt stor idag. Han har äntligen tappat sin framtand idag!!!! Eller tappat och tappat… Han fick lite hjälp på traven att få ut den. Det var nämligen så att Liam var med mig på jobbet ett tag idag. Han gillar Peter och visade då stolt upp sin lösa framtand för honom. Då var Peter väldigt snabb och frågade om han inte ville ha hjälp att dra ut den efter att han hade vickat på den lite och kände då att tanden var mogen att dras ut. Liam sade då att det ville han hemskt gärna eftersom han just nu knappt kan tugga på hårda saker för tandens skull.

-Ett, två, tre! Sa Peter ovh vips så var tanden utdragen och Liam superglad. Han undrade genast om tandfeén kommer vilja ha hans tand. Självklart vill hon ha den där fina tanden sa jag då.

Så tack snälla Peter! Nu har jag en stolt och lycklig kille som kan äta som vanligt och som känner sig väldigt stor. 🙂

 • Tack för hjälpen Peter! Liam är stolt som en tupp nu!
 • Tack Peter! Liam är stolt som en tupp nu!
 • Och här är den, gluggen i munnen och tanden som tandféen ska få!
 • Ha det bra allesammans!

  Kram

  /Laila

  1. Elin skriver:

   Hejhej!

   Måste bara fråga, är Niclas möjligtvist i Spanien just nu? Tyckte nämligen att jag såg honom gå av planet i Malaga idag. Såg kanske fel..

  2. Sofia skriver:

   Hej Laila,

   Tack för en underbar personlighet och för bedårande ”Rock of Sweden”. Jag har själv arbetat inom konfektion och mode väldigt länge och håller på att slutföra en stylist utbildning. Är på jakt efter uppdrag, jobb inom just styling och rådgivning. Assistent jobb är också intressant.
   Du är en snygg kvinna som vet hur viktigt utseende och aproach är. Du har förståelse och självklart de rätta kontakterna.
   Skulle bli otroligt glad om du tog detta mail till dig. Kanske vet du ngt som kan passa? kanske finns behov av mig i ngt av dina egna projekt? Precis som du gör nu, vill jag jobba med det som jag älskar!

   Ta hand om dig!

   Kram Sofia

  3. Linda skriver:

   Skoj skoj, det är en stor dag när den första ryker ut! Förra helgen fick min stortjej lite hjälp med att rycka ut den nionde tanden. Nästan så man undrar hur många de egentligen ska tappa. Hon ser mer eller mindre ut som ett piano i munnen just nu =)L

  4. Han är verkligen obeskrivligt söt! 🙂
   och det är ju för gulligt med glugg!!
   Haha, jag kommer ihåg när min storasyster
   var ungefär lika gammal som Liam, så hade hon
   en jätte lös tand och hon vågade inte sova för mamma
   hade berättat att om man lägger tanden i ett glas
   så får man en guldpeng , så när hon skulle sova så sa
   hon oroligt till mamma, ”Mamma om jag sväljer tanden, blir jag en guldpeng då? ” hehe, det tyckte jag va lite gulligt!

   Men du får ha det så bra finaste Laila!
   puss & kram <3

  5. Lotta skriver:

   Åhhhh så roligt, det är en så underbar känsla. Själv har jag haft svårt att dra ut barnens tänder så det har mormor skött och nu är det mina barn som drar ut kusinernas :-).

   Ha en härlig helg,

   Kram till er alla //

   Lotta

  Kommentera inlägget

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

  Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

  LOADING..