Vad gör man i pausen?

Idag var första dagen som vi träffade alla som fått guldbiljett sedan vi såg dem på deras första audition. Det har varit en mycket spännande och rolig dag idag. Men mellan alla auditions och tagningar så finns det ju en del pauser också. Och vad gör man då? En person i vårt ”crew” hade en applikation på sin iPhone som gjorde att man såg väldigt tjock ut. Vi hade jättekul åt det och tog massa kort på varandra som vi skrattade åt.

Så här såg jag ut före…

Och så här såg jag ut efter med ”tjockisapplikationen”….

Om ni tittar på bilden här nedan så är det första ni tänker kanske…”Åh vilken söt liten baby som ligger där nedbäddad och sover”…. Titta en gång till då säger jag. Den som sover så sött är nämligen Anders. Han har täcke och grejer med sig för att ta en powernap i pauserna. Så gör han för att fördriva tiden i pauserna. Precis som en riktig baby måste han vila mitt på dagen för att orka med den långa arbetsdagen…. Ha, ha!!!! Visst är han söt med sitt släta nyrakade huvud….. 🙂

Vem är det som sover så sött?

När jag kom hem ikväll så fick jag höra att min ”före detta hund” Gizmo varit tvungen att åka till djursjukhuset. Gizmo är en hund som jag skaffade för tio år sedan. När jag sedan började jobba i USA så tog min mamma över henne och behöll henne sedan. När min mamma sedan gick bort så kunde jag inte ta hand om hunden igen då jag jobbar så mycket och reser så mycket med arbetet samt att min man är allergisk mot hundar. Så min syster Linda tog hand om hunden. Men även om det är min systers hund nu och hunden aldrig har haft det så bra eller mått så bra som när hon är med henne så tycker jag extra mycket om just henne då hon varit min en gång i tiden. Den känslan försvinner ju inte. Så ikväll ringde Linda och berättade att när de hade busat lite i trädgården hade hon plötsligt börjat skrika utan orsak och börjat halta. Syrran hade inte sett något fel på hunden mer än att hon haltade och knappt kunde gå. Dessutom gnällde hon när man klämde på ena tassen.

Stackars liten, det var bara att åka in till djursjukhuset direkt. Där skötte hon sig utmärkt och de undersökte henne noggrant men de kunde inte hitta någon synligt fel. Så antagligen så stukade hon sin tass kraftigt när hon sprang runt i gräset. Nu har hon fått sprutor med smärtlindrande och ska nu observeras ett par dagar hemma för att se om det blir bättre med medicinen eller inte. Stackars lilla Gizmo som knappt kan gå. Det känns ju lite extra i hjärtat när jag hör att hon skadat sig då det en gång i tiden varit min hund. Men jag vet att hon älskar syrran över allt annat, följer henne överallt till och med in på toaletten, de är ett radarpar de där två nu och Linda tar väldigt väl hand om henne så jag är inte orolig. Hoppas hon mår bättre imorgon och har mindre ont. Nu ska jag kasta mig isäng, ska vara på plats tidigt imorgon bitti igen.

Ha det bra allesammans!

Kram

/Laila

 1. NS skriver:

  Verkligen ”jättekul”. Gör ni er lustiga över verkliga tjockisar också?

 2. NS skriver:

  Verkligen ”jättekul”. Gör ni er lustiga över verkliga tjockisar också?

 3. Niica skriver:

  Hahaha Shit!! Kul grej.

 4. Simone skriver:

  Satan, va snygg du är i håret, fina Laila! Och jag är snygg i min ring 🙂

  Kram!

 5. Simone skriver:

  Satan, va snygg du är i håret, fina Laila! Och jag är snygg i min ring 🙂

  Kram!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..