Trött!

Oj, denna långa vecka börjar ta ut sin rätt nu. Jag börjar känna av att jag har jobbat från tidig morgon till sen kväll hela veckan och det fortsätter ju ända fram till söndag kväll. Igår skulle det blir jättesent igen så jag ordnade då så att min syster tog hand om Liam på fredagkvällen. De kollade på film på och idag har de varit på Gröna Lund hela dagen. Tack snälla syrran för hjälpen! Liam tycker att det är så kul att vara med mina syskon då de alltid brukar hitta på något kul tillsammans när de väl umgås eller om de passar honom. Att Liam sov hos Linda inatt gjorde att jag kunde slappna av lite efter jobbet igår. Jag kunde helt släppa tankar på att hämta och lämna och så vidare. Även om jag skulle upp tidigt idag så kände jag att det var evigheter sedan vi träffade våra vänner så jag och Niclas bestämde träff med några kompisar och tog ett glas vin efter jobbet. Det var superkul och mysigt att träffa dem och gav mig just den energiboost som jag behövde för att kunna köra på resten av veckan. Det måste ju vara lite balans på allt i livet annars mår man inte bra. Så även om man är trött efter jobbet och helst skulle vilja åka hem och lägga sig så kan det vara bra att någon gång ibland trotsa det. För ibland är det inte sömn som man behöver, ibland fyller man på med energi på annat sätt, tex genom härliga vänners sällskap.:)

Nu är det lite kvar av den här arbetsdagen, och imorgon är det sista dagen. Ska hämta upp min lilla kille snart som verkar vara helt slut efter en ett dygn med massa skoj och aktiviteter.

Ha det bra allesammans! Vi hörs snart igen!

Kram

/Laila

 1. Underbart att umgås med goda vänner!!

 2. Preow skriver:

  Hej Laila 😀 jag önskar att jag blri känd kan du hjälpa mig ?:)

 3. Jag brukar nästan alltid känna för att vara hemma och bara kolla på film, slappna av , te x på helgerna!
  men sen när jag väl har kommit ut och är med mina kompisar så tycker jag det är jätte bra att jag inte stannade hemma 🙂

  Ha det bäst finaste, puss & kram<3

 4. Bella skriver:

  Hej! har länge letat efter din blogg och ida lyssnade jag på lugna favoriter och så sa du att du hade en blogg. Haha, så nu har du fått en ny läsare 🙂 jag vet inte varför med jag tycker att du är så gaaalet ball människa 🙂 krampådig!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..