Lekdag hos Anders!

Tack alla ni för era fina kommentarer på mitt morsdaginlägg. Det värmer oerhört och det är så fint när ni också delar med er av era liv. Ni är underbara.     Då jag varit borta för Liam hela förra veckan och även hela helgen så fick han ledigt idag från förskolan. Då Anders också var ledig idag bestämde vi oss för att åka ut till honom och ”leka” lite. Sagt och gjort, ja, Niclas och Liam åkte dit.

”Småpojkarna” lekar!

Och nu tror ni kanske att vi åkte dit för att Liam skulle få leka med Anders, nej så var det inte. Nu åkte vi dit för att Niclas skulle få leka med Anders. 🙂

Det är nämligen så att min man och min exman tycker väldigt mycket om varandra och de har dessutom samma hobbie: modellflygplan. Så dessa övervuxna småpojkar satt hela dagen och lekte och meckade med sina modellflyg, försökte göra coola tricks och sånt. De var helt inne i sin egen värld och det var svårt att få kontakt med dem. Sara var också där och vi åt alla sedan en lunch tillsammans. Då Anders är min bästa vän är det så underbart att Niclas och Anders tycker så bra om varandra. Jag tycker också väldigt mycket om Anders flickvän Sara och vad som är ännu bättre är att även Sara och Niclas gillar varandra. På så sät kan vi umgås alla fyra och det är superkul att vi har det så bra.

Liam tycker det är jättekul att vara hos Anders då det finns så mycket att göra. Massa katter och hundar att leka med, en stort hus och en stor tomt att leka på. Allt är så spännande tycker han. Men framför allt så har Anders en pool på tomten och då Liam är ett vattendjur så ville han naturligtvis bada. Enda problemet var att det var länge sedan någon hade rengjort poolen. Men Liam ville bada, grannens flicka Nikita som Liam har känt sedan han var liten och är också ett vattendjur var också där och de båda började då rensa poolen. För de skulle bada helt enkelt. De passade då även på att rädda en stackars humla som höll på att drunkna.  Vips så var poolen hyfsat ren och ungarna började hoppa och plaska.

Liam räddar en humla…

Så vad gjorde jag då? För er som inte vet hur Anders bor kan jag berätta att han har en gigantisk tomt med en enorm gräsmatta. Och han älskar att åka runt på sin åkgräsklippare. Anders hade jobbat lika mycket som jag sista veckan då vi båda jobbat med IDOL så gräsmattan behövde verkligen klippas. Det var vad jag roade mig med. Men naturligtvis kunde jag inte låta bli att leka lite. Jag började då klippa olika mönster, klippte till en cirkel och fick till och med till ett hjärta. Anders kommer få det jättejobbigt när han måste ”efterklippa” efter mig. Ha, ha! Det kan han ha! 🙂

I lördags var ju Liam med min syster på Gröna Lund. Det var även Liams pappa Mason som spelar bas i bandet Apollo Drive. De var där för att uppträda i Sommarkrysset på Tv4 tillsammans med Lazee. Så när Linda var tvungen att åka hem stannade Liam kvar med sin pappa. Han är väldigt stolt över sin pappa och tycker om att se honom spela och uppträda. När jag sedan kom lite senare på kvällen straxt innan sändning så hade han gjort sig bekant med alla back-stage. Här kommer lite bilder som jag tog när jag var där.

Apollo Drive, Lazee, jag, Liam och hans pappa Mason längst till höger.
Direkt från Gröna Lund och Sommarkrysset.
EMD var ju också där och Liam ville så gärna att jag tog ett kort på dem tillsammans.

Nu ska jag äta en sen middag och sedan ska jag nog kolla på nån film eller bara slötitta på tv. Det var länge sedan.

Ha det så bra allesammans!

Kram

/Laila

 1. Vad bra att Danny gör ”utföra oraltsex på en tjej”-posen.<_<

 2. men gud så fina ni är du å liam .jag önskar dej all lycka i världen bamsekramar fd sångerska maria persson

 3. Men hon heter ju bagge för att i jobbsammanhang känner man mer igen det namnet. Och Bagge var inte hennes flicknamn utan det namnet tog hon när hon gifte sig med Anders Bagge . Hon hette Cahling ( tror jag det stavas) innan

 4. Det är himla roligt att följa din blogg Laila!
  Jag har en liten fråga…
  Jag brinner för musik och vill så gärna jobba i musikbranchen. Jag sjunger och spelar, men vill gärna jobba för något skivbolag som producent/låtskrivare och talangscout, och jag undrar hur jag ska gå till väga. Finns det någon speciell utbildning som gör att man kan få jobba på skivbolag, eller krävs det helt enkelt bra tajming och tur?
  Skulle vara jätteglad och tacksam för svar! 🙂

  Ha det gott!
  Mvh Caroline

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..