Grattis älskling!!!!

Födelsedagsbarnet!

Idag fyller min älskade och underbara man år!!! Grattis älskling!!! Tyvärr så kan jag inte fira honom ordentligt då jag är här i New York. Men jag kommer hem om några dagar och då ska han bli firad ordentligt. Men det går ingen nöd på Niclas, han firas av bland annat sin son idag. Så han har det väldigt bra!

Det är dessutom så mycket roligare att leta födelsedagspresent här än hemma, annars kan det vara svårt att hitta något man vill ge. Men här har jag svårt att välja vad han ska få födelsedagspresent. 🙂

Kram

/Laila

 1. Selma skriver:

  Nu är klockan snart 5 på morgonen och jag måste barafå komentra din blogg innan jag åker iväg till Bosnien i 5 veckor! Hoppas du får en bäst sommar Laila, jag kan säga att det kommer vara väldigt svårt nu att inte kunna läsa och komentera din blogg, man kan säga att jag har att göra sen när jag kommer tillbaka, he he! 😉

  Ha det så bäst, för det förtänar du verkligen. Du ska bara veta hur mycket du betyder för mig, jag avgudar dig otroligt mycket. Och du är en sån otroligt
  fin människa. Massor med Kramar <3

  /Selma Softic

 2. Sussie skriver:

  Grattis Niklas i efterskott!

  Fyller själv samma dag, det blev inte så mycket firande för mig heller för de flesta ligger i magsjuka:-(

  Önskar er en skön sommar!

  Kram

 3. Cilla skriver:

  Ett stort GRATTIS till Niclas!!!!

  Hoppas du har det bra i New York och shoppar loss! Jag är lite lätta avundsjuk, kan jag säga!

  Kramar till er båda från ett soligt Skåne

 4. Gunnel skriver:

  Grattis Niclas på födelsedagen. Kram.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..