Äntligen hemma…

Så skönt att vara hemma men jag är så jetlag. Resan gick bra, men man kommer ju bort sig helt i dygnsrytmen. Jag har sovit jättemycket idag och känner att jag vill gå coh lägga mig nu igen. Därför orkar jag inte skriva så mycket idag. Det kommer mer imorgon.

Men det var så härligt att få krama om mina älsklingar Niclas och Liam igen. Niclas har tagit hand om mig hela dagen. Städat huset så det var rent och fint när jag kom hem och så har han låtit mig sova och jag har inte behövt tänka på nåt, han väckte mig när maten var färdig och stod dukad på bordet. Liam hade också hjälpt till. Vilka underbara grabbar jag har! 🙂

Dock så har jag sett att Niclas har sneglat lite på min resväska och jag har sett i hans blick att han undrar när han kommer få sin present. Likaså har Liam tassat på tå runt mig. Han är också nyfiken. Men ingen har frågat, de har sett att jag är trött. Men i morgon blir det presentdags.

Nu ska jag försöka sova lite till trots denna värme. Värmen gör ju att man blir lite extra trött också. Men man ska verkligen inte klaga. Det är en fantastisk sommar och det är bara att njuta så länge värmen finns här.

Godnatt!

/Laila

  1. kul att du är hemma igen ,finaste !<3 / puss & kram !!

  2. Vi vill se mer husbilder!!:)

  3. John skriver:

    The Big Apple är ju trots allt världens underbaraste stad! Önskar att jag hade din jetlag men tyvärr är man fast i Sverige med nytt jobb vilket innebär 0 dagar semester.

    Välkommen hem till Sverige i alla fall. Jag tror jag skall åka hem och överraska min sambo genom att städa hela lägenheten. Hoppar kanske över att laga middag, då blir det mest synd om henne. Man är ju ingen mästerkock direkt :-).

    Keep up the good work!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..