Jagad av getingar!!!

Idag har jag bara tagit det lugnt och njutit av ledigheten och det vackra vädret. Är ute på landet nu med Niclas och Liam. Niclas bror Peter är också här. Vi har alla bara legat och jäst i solen, badat, vilat och njutit. Tänk så härligt det är med en riktig svensk sommar.

Men, det var något som störde vår idyll. Det verkar som jag har fått en väldig otur när det gäller insekter på sista tiden. Nere på bryggan upptäcker vi att det surrade lite ovanligt många getingar runtomkring oss. De började surra mer och mer kändes det som och det blev riktigt otäckt ett tag. Då går Niclas och Liam på upptäcktsfärd för att se vart de kommer ifrån. De hinner inte långt, för inne i båthuset på vid bryggan har getingarna byggt ett präktigt getingbo.

Jajemensan! Därifrån kom de alltså, grabbarna hittade högkvarteret. Det smärtade mitt djurvänshjärta men vi var tvungna att ta bort boet. Det gick ju inte att vara nere på bryggan tillslut och man var ju rädd att bli stucken. Med så många getingar hade man säkert blivit sjuk igen av dem den här gången istället för ett okänt amerikanskt kryp. Nåväl, grabbarna fick ner boet och fick ut det på marken och getingarna försvann. Puh!

För övrigt är benet mycket bättre. Jag måste ha fått några riktigt starka mediciner för redan idag är det blå nästan helt borta på benet. Jag ska på återbesök imorgon och då ska jag passa på att tacka ordentligt för den fina vården jag fick. De visste verkligen vad de höll på med där på Infektionskliniken på Huddinge sjukhus. Toppen personal! 🙂

Nu ska vi grilla lite och fortsätta att njuta av den härliga kvällsolen. Hoppas att ni också har det bra!

Kram

/Laila

 1. hej fina laila. Jag är i stockholm och måstte säga vad fint det är här 😀 hehe har varit här i en natt o idag sover vi sista natteen .. Kommer sakna sthlm! Jag har inte haft några pengar förrän nu o vi toginte med oss datorn :/ hehe det är allså därför jag inte har kommenterat , det första jag sa när domsa att vi inte skulle ha med oss datorn var Men halllå jag måste läsa lailas blogg ju 😮 hihi harr saknat dig jätte mkt känns tomt när jag inte kan läsa din blogg! puss o kram och ha det så bra<3 / cecilia.

 2. E skriver:

  Hej! Va skönt att det är bättre med benet. Fick ett (nästan) likadant bett–OCKSÅ i New York! Rodnaden växte, hade dock ingen upphöjd blåsa. Fick ett bett på stranden i queens. Blev akutbesök till läkare pga av att det bara blev större o större, och där fick jag penicillin. De kunde inte säga vad det var för djur som hade bitit mig heller. Gick över efter någon vecka men jag har fortfarande ett vitt ärr efter bettet. Skumt…

 3. Monkan skriver:

  Jag väntar med spänning på att få se vad dina killar fick för presenter från New York!!!

 4. Hej lilla Baggen!

  Ajajaj som det kan gå. Men nu borde du kunna sitta och ta det lugnt och äta oxjärpar i svenska solen, något som du säkert hinner alltför sällan som den mediastjärna du är.

  Kramar på dig finaste kära

 5. Katja skriver:

  hoppas att det blir bra!! krya på dig!!:) kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..