Glassexpert!!!

Har inte gjort så mycket idag. Bara latat mig och njutit av det fina vädret. Igen! Vilken härlig sommar vi har! Man får inte klaga på värmen även om det kan kännas lite för varmt ibland. Men då finns det inget bättre sätt att svalka kroppen med en massa glass. Jag har ätit så mycket glass nu de sista dagarna så jag kan nästan utnämna mig till glassexpert. Jag är lite diskriminerande och äter nästan bara GB glassar. Kan inte hjälpa det men tycker att de gör de godaste glassarna. Massa glass innebär ju en massa extra kalorier, men man kan faktiskt minska glasskaloriintaget om man tex väljer isglassar tex Piggelin. De är mindre onyttiga än gräddglassar. Sen är ju också en isglass och då särskilt Piggelin de i särklass godaste och bäst svalkande glassen. Jag har några favoritglassar och har därför gjort en topp fem lista på de glassar jag tycker är godast. Vilka glassar tycker ni är godast?

1. Piggelin

2. Dajmstrut

3. Twister

4, Mjukglass

5. 88:an

Ha det bra!

/Laila

 1. twister när det är varmt ute och magnum gold när det är lite halvdåligt väder. Jag är så jäkla imponerad av att magnum gold bokstavligt talad är guld färgad, ha ha. BALLT JU! ha ha. Jag blir alltid lika förvånad när jag öppnar glassen, ha ha!

 2. Annie skriver:

  ENGELHOLMS GLASS är den bästa glassen! 😉 Hihi. Violglass tycker jag alla borda smaka. Helt makalöst gott!

 3. Lillan skriver:

  Min favoritglass är Piggelin sen har jag Calippo Cola som nr 2! 🙂

 4. sussie skriver:

  Hej du söta & underbara!
  Tack för alla fina foton på dig & din fam.
  Kramizzar Sussie!

 5. Trox skriver:

  Piggelin är godast! 😀

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..