Dataspel och sagostund…

Liam är väldigt inne i ett Super Mario  Bros spel på Wii som han spelar så fort han får tillfälle. Nu ikväll har han den senaste 1, 5 timmen, under kvällsmaten och tandborstningen, pratat med mig om hur detta fantastiska spel fungerar. Han är superexalterad när han pratar om detta och förklarar då för mig exakt hur man spelar och vad som händer under spelets gång. Om vart man måste hoppa, vart man måste ducka och hur man ska komma vidare till andra världar. Han är expert på detta spel nu. J

Nu ska jag lägga Liam och då brukar jag berätta en saga för honom. De sista veckorna har det varit så att vi har en följetong av påhittade sagor. Sagorna handlar alltid om hans olika gosedjur, Anki, Frank, Ankan och Herr Grön. Sagorna är fristående men de fortsäter alltid nästa dag där förra sagan slutade. På så sätt tar den här sagan aldrig slut. Och vi avslutar varje sagostund med: Fortsättning följer imorgon…

Idag ska Frank och Herr Grön möta Anki och Ankan på flygplatsen efter att Anki och Ankan varit på semester i USA och råkat ut för en massa äventyr där. Ska bli spännande att se vart sagan slutar ikväll.

Tidigare idag har vi varit på en överraskningsfest för Niclas brors (Linus) fru Jessica. Hon fyllde år för flera månader sedan egentligen men då de fick barn så blev det aldrig av att hon blev firad ordentligt. Men nu hade Linus ordnat med en överraskning till henne och det var jättekul och mysigt att träffas.

Och äntligen kom det lite regn här nu på eftermiddagen/kvällen. Det behövdes. Det har varit så kvavt ett par dagar nu och nu känns luften mycket skönare. Det ser dessutom ut som att det kommer bli fint väder imorgon. Det är bra. För då kommer det lite gäster på besök då vi ska fira Niclas födelsedag med några av våra nära och kära.

Här är Liam och hans små kompisar vi hittar på historier om.

Ha det bra!

Kram

/Laila

 1. malla skriver:

  Hej Laila
  Jag tycker det är trevligt att läsa din blogg, dessutom har jag fem pojkar, en utav dem heter Liam 🙂
  Han är född -03.
  Ser ut som ”din” Liam är i samma ålder 🙂
  Jag bloggar här på mama.
  blogg.mama.nu/malla
  Ha d bäst i sommarvärmen !

 2. låter som om ni hade en väldigt bra lördag ! Och vad mysigt det verkar vara när du hittar på sagor för liam 🙂 du e verkligen underbarast puss och kram <3

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..