Vilken härlig dag…

Lyssnat på Ted Gärdestad idag. Hittade en gammal CD-skiva med ett samlingsalbum av hans bästa låtar. Det är mycket nostalgi och underbara låtar, och vilken bra stämning man kommer i när man lyssnar.

Niclas fyllde ju år för 1 1/2 vecka sedan men då var jag i USA och vi bestämde att vi skulle fira honom lite senare efter att jag kom hem. Så idag firades Niclas av mig, Liam, Tim (Niclas son) och några andra nära och kära. Vi hade det jättemysigt, flera hade småbarn med sig och vi gick till och med iväg och badade en stund. Sen blev det gammal hederlig korvgrillning. Nu har alla åkt hem och vi är trötta båda två. Och mätta. Goda tårtor hade vi också som nästan blev helt uppätna.

Glömde ta kort på de fina tårtorna, de var väldigt goda och det blev inte så mycket kvar av dem. :)

Nu ska vi kolla på en film vi har hyrt och mysa i soffan.Liam springer fortfarande ute barfota och leker vattenkrig med grannens grabb. Det är så det ska vara, en äkta sommarkväll. Jag säger som Ted Gärdestad: ”Vilken härlig dag….”

Kram

/Laila

 1. emma skriver:

  hej laila, 🙂 jag panik-besökte din blogg för råd. jag är 12 år, så därför känns det like skumt…
  det här hör inte hit till ämnet, men det känns som att jag ska synas för det jag älskar – nämligen att sjunga. jag är ganska duktig, men jag funderar på att börja på sånglektioner för att bli ännu bättre. jag tar aldrig tag i min dröm, men jag har ändå haft hopp. nu tittar jag på youtube och hittar en söt 11-åring som heter maddie jane. hon är grymt duktig, och jag blir bara så avundsjuk. plötsligt rinner allt hopp ur mig, och jag tror att jag aldrig kommer att komma nnågon stans i denna grymma värld.

  jag vet inte vart jag ska vända mig, eller någonting. men jag vill dethär så hemsk mycket! har du några tips?

  kram / emma,

  p.s. kan du maila svar??

 2. Sigge skriver:

  Flera av Teds låtar ger mig chills down my spine å en diffus bad feeling. Deppig blir jag mä.
  Lyssna bara på texten: ”Jag skulle hoppa ner från Eiffeltornet, om du lämnar mig…”: min tolkning blir att det nog är bäst att låta killen löpa eftersom det inte går att göra slut med honom. :-S
  Likadana vibbar får jag av Jag Vill Ha en Egen Måne (vet ej om d e titeln), som jag tycker åter visar en bräcklig själ som inte tillåter sig förståelse och samtidigt får den andra att må skit.

  Ja ja, det finns en hel del somriga låtar mä. 😉

  Laila – du och resten i Idol-juryn är bara bäst! Ni har lyft tävlingen till något verkligt seriöst och tar deltagarna på allvar.
  T A C K!

 3. Simone skriver:

  ”För kärlekens skull” är en klassiker, och alldeles alldeles underbar!

 4. anna skriver:

  Vad köpte du till Niclas i present i USA då? 🙂

 5. sandra skriver:

  Håller med dig:) Ted är sommar för mig. Står i en butik och jobbar hela sommaren! så ja tittar ut på de fina vädret, och lyssnar på ted:P hehe.
  Kram Sassa

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..