Repriser….

Måste prisa den fantastiska tekniken som finns varje dag till vårt förfogande. Så mycket det underlättar min vardag på så många olika sätt. Det är så många olika tekniska apparater vi använder oss av varje dag, visst skulle vi garanterat klara oss utan dem, men så mycket enklare livet är med dem.

Tänk egentligen på hur mycket vårt liv har förändrat bara på de få år som har gått sedan man själv var liten. Många klagar och säger att det var bättre förr, då man tex inte hade mobiltelefoner, internet och annat. Jag tillhör inte den kategorin. Jag älskar all teknik jag har hemma som underlättar min och min familjs vardag. Och just nu är jag särskilt tacksam för att så många TV-kanaler har hakat på det här med PLAY funktion på deras hemsidor. Man kan se väldigt många program precis när man vill bara man har en dator och en hyfsat snabb uppkoppling. Och just i sommar känns det som att de flesta kanalerna storsatsar på detta och då är det bara för oss konsumenter av bra eller dåliga Tv-program, serier och annat att frossa.

Det har förgyllt många kvällar den här sommaren ska ni veta. Men framför allt så har det varit väldigt bra för Liam. Ta tex SVTPlay som har alla barnprogram inne. Allt från Bollibompa till Merlin. Det är ju toppen. Och för er som kanske inte tänkt på det som är på semester och inte har någon TV, har skrikiga barn som vill hem till TV:n och titta på sitt favoritprogram och ni känner att ni orkar inte stå emot längre. Har ni en bärbar dator med er och ett mobilt bredband så kan ni se på barnens favorit TV-program. Så himla smidigt.

Livet var bättre för. Ja, kanske för vissa och i vissa avseenden. Men jag, jag har det skitbra just nu! 🙂

Ha det bra ni också!

Kram

/Laila

 1. Simone skriver:

  Håller helt med dig, Laila! Jag älskar också tekniken som underlättar vardagen. Den kan ju vara rätt kul också 🙂

  Stor kram

  PS. Igår flashade jag runt i Laila-tishan 🙂
  ylvaland.se. DS.

 2. por supuesto! helt fantastiskt att bo över sjön o ha tillgång t svt. hänger med en del svenska kids, svt´s barnproduktion är en fin källa att ösa ur.

 3. Asså jag AVGUDAR dig och så man kan nog säga att jag är ett fan:) Men kan du inte lägga upp till bilder då,då???:) Stoooor Kram Victoria 12 år Linköping<333

 4. Jag håller fullständigt med! Men, jag är lite av en ”tekniknörd” som gillar när det händer något nytt eller man kan utnyttja sin tid på ett annat sätt!
  Det är många som tittar konstigt på en, men det bryr jag mig inte om!
  Ha en underbar dag! Kram

 5. haha du är för go du Laila.. Så jäkla skön 😀 underbara människa. Jag har det också gfrymt bra.. Jag menar hurbra är det inte.. Jag kan sitta i min bil .. Vi är påväg hem och det tar ungefär 10 timmar o vi har ingen dator med oss så jag kan bara ta min mobil o födriva tiden med att läsa din blogg o se på videoklipp på dig o lyssna på musik 🙂 great! ha det bäst finaste<3 pusssss

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..