Imorgon smäller det…

Sitter här och har precis slagit in ett par paket. Det är födelsedagsfirande här imorgon. Liam fyller hela sju år!! Kan inte fatta att tiden går så fort och att han nu är så stor att han ska börja skolan.

Nu låter jag så klyschig när jag säger det, men det känns inte alls så länge sedan han var nyfödd och låg i min famn på BB. Jag låg och tittade på honom så länge. Ville inte flytta blicken från honom. Ville inte missa en enda sekund av hans liv.

Jag hade längtat efter honom och trott mig veta hur det skulle kännas att bli mamma. Visst, vissa saker stämde så som jag hade trott att det skulle vara. Men jag hade aldrig i min vildaste fantasi kunnat föreställa mig hur det skulle kännas att sköljas över av den våg av överväldigande nästan obeskrivliga kärlek till sitt barn som jag kände då när han låg där i min famn.

Under min uppväxt och fram tills jag fick Liam så var jag aldrig riktigt barnkär. Och under graviditeten så tänkte jag mycket på det där. Tänk om jag inte skulle älska honom. Tänk om jag bara skulle tycka att han var jobbig. Det är kanske flera av er som känner igen sig. Det går ju som sagt inte att föreställa sig hur det är att bli förälder förrän det verkligen har hänt. Så är det bara. Och jag hade ju naturligtvis fel. Allt jag var rädd för var ju bara dumma spratt som hjärnan spelade med mig då jag kanske egentligen var rädd för den stora förändringen som jag visste att det skulle bli i mitt liv. Och vilken förändring det blev. Den bästa jag har upplevt och någonsin kommer att uppleva.

Och nu imorgon blir han alltså sju år. Det roliga med detta är att han har glömt bort att han fyller år. Det var länge sedan han frågade sist och jag har heller inte påmint honom som jag annars brukar göra. Och självklart har vi då ställt till med en rad överraskningar för honom. Han frågade till och med nu ikväll innan han somnade vad vi skulle göra imorgon. Frågade om vi kunde åka och bada eller så. Jag hade jättesvårt att hålla mig. Snacka om att det kommer bli en glatt överraskad sjuåring som vi väcker imorgon bitti med kakor, tårtljus och sång!!! 🙂

Ha det nu så bra allesamman!

Kram

/Laila

 1. Anna skriver:

  Grattis på 7-årsdagen Liam! Hoppas ni haft en riktigt bra och rolig dag idag när ni firat honom.

  Kram

  Anna

 2. Mia skriver:

  Åh va roligt att han glömt det! Det kommer att bli så roligt för honom tror jag! Jag hoppas att ni haft en fin dag med mycket firande. Grattis Liam!

 3. hibak skriver:

  Grattis Liam på 7års dagen

 4. sassa skriver:

  haha, åh vad gullig han verkar vara! ett stort grattis till liam på hans 7årsdag!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..