Liam 7 år!!!

Grattis min lilla älskling!!! Idag fyller Liam sju år. Och som jag skrev igår så hade han helt glömt bort att det var hans födelsedag idag. Så när vi smög in och sjöng för honom i morse blev han först lite rädd och förvånad av allt oljud vi förde. Han trodde först att något hade hänt innan han fattade att vi sjöng ”Ja må han leva”. Sedan utbrister han: -FYLLER JAG ÅR!!!???? Och ett jättesmile efter det. Sedan sa han YES!!! Äntligen är jag sju år, nu är jag äntligen vuxen!!!:)

Ja den överraskningen blev verkligen jättelyckad. En av de presenter han fick var ett par wrestlinggubbar och en wrestlingring som jag köpt till honom i USA. Han älskar wrestling och har sedan tidigare två sådana här figurer. Jag trodde hans ögon skulle ploppa ut ur huvudet på honom när han öppnade paketet och såg vad det var i det.

Senare vid 12tiden så åkte vi vidare till Täby och gick in på Nickis som är ett ställe med bland annat massa klätterställningar och studsmattor. Jättekul för barnen. Dessutom ett perfekt ställe att anordna sina barnkalas på. Trots att det är mitt i juli var flera av Liams killkompisar hemma och kunde komma på hans kalas. Jag hade ju såklart inte berättat detta heller för Liam så han blev jätteglatt överraskad och tyckte att det var jättekul. Här sprang de runt i ett par timmar och lekte musten ur sig. Sedan fick de korv med bröd och godis.

När vi var klara på Nickis så åkte vi hem. Men där hemma väntade en till överraskning till. Där hemma hade min syster Linda, hennes pojkvän Clabbe och min bror Johan kommit och fixat iordning med lite ballonger och ordnat med tårta och glass. När vi kom hem så hade de gömt sig bakom soffan och hoppade fram och sa grattis. Liam blev återigen glad och det var dags för födelsedagssång igen och tårta med tårtljus. Det var en trött liten kille som precis har somnat mycket tidigare än han brukar göra.

Och en trött mamma med för den delen. Men väldigt stolt, för nu är min lille Liam hela sju år gammal! 🙂

Kram

/Laila

 1. Ett STORT Grattis till sötaste Liam!! 🙂 <3 Du ser ut att ha haft en SUPER dag! 😀 Kram!

 2. Grattis Liam!!! Vilken perfekt födelsedag 🙂

  Kram

 3. Syrran skriver:

  Härligt! Du verkar ha en nöjd liten kille! Vad gulligt av honom att säga att han var vuxen nu. 🙂
  Han verkar ha haft en härlig dag! Hälsa och gratta!

  Kram Moa

 4. Gunnel skriver:

  Grattis Liam, nu är du vuxen. *L* Kram.

 5. Grattis sötaste Liam !!! 🙂 låter som om han har haft en jätte bra födelsedag 😀 och jätte kul med bilder , ni är såå söta allihopa ! massa kramar till dig,Liam & Niclas <3

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..