En sjuk dag…

Känner mig lite som vädret idag. Mår inte allt bra och har bara legat på soffan hela dagen och kollat på Tv och film. Jag har mått illa hela dagen och har kräkts. Jag vet vad det var, det var en sak jag åt som jag nog inte skulle ätit. Det är så lömskt nu på sommaren med maten, den blir så snabbt dålig. Och jag var så korkad att jag inte tänkte på hur gammal maten var och mumsade i mig. Så nu får jag betala priset för det.

Är det någonting jag verkligen hatar så är det att kräkas. Jag blir helt matt och inte människa på en hel dag. Usch! Men som tur var så var det bara jag som blev sjuk. De andra åt inte samma mat som jag.

Liam tyckte det var roligt även om han också tyckte synd om mig. Han tyckte att det passade att påminna mig om när han själv var magsjuk sist. Hur han hade för ett par månader sedan legat på soffan och plötsligt sätter sig upp och säger: -Mamma, jag mår inte så bra. Och sedan ser han plötsligt ut som den lilla flickan i Exprcisten. Huvudet blir grönt, munnen öppnas och ut kommer en kaskadkräkning. En jättestor stråle över hela mig och hela golvet. Då kräktes jag också efter som jag tyckte det var så äckligt. Denna lilla historia ville Liam gärna påminna mig om idag. Han tycker att det var så roligt att han råkade kräkas på sin mamma. Och visst är det en roligt historia. Men man vill inte höra den när man själv mår illa. He, he!

Men jag har hittat en serie som jag inte har vetat om tidigare. Jag har sett en serie som heter Glee. Jag vet att den har gått ett tag, men jag har inte sett den förrän nu. Beror helt enkelt på att jag nästan aldrig tittar på TV. Det är en serie där några elever på en high school är med i en musikalgrupp. Så det är en slaggs musikal serie med massa bra musik. Det är ju en handling också i tv-serien och handling förs också framåt av musiken kan man säga. I detta avsnitt gjorde de bland annat ett jätteballt nummer av Lady Gagas låt Pokerface. Se den här serien om ni inte redan har sett den,

Covers på Lady Gagas låtar Glee Balla nummer. Musikalvariant av Pokerface

Nä nu ska jag ta och titta på lite mer film och är glad att det är dåligt väder när man är lite krasslig. Mår också mycket bättre nu och känner mig nästan som vanligt igen. Men jag säger inget om det till de andra här hemma. Ska ligga och dra mig lite till på soffan.  He he!
Ha det bra!

Kram

/Laila

 1. Linda skriver:

  Gud va jag skrattade när jag läste ditt inlägg. Jag kan se det framför mej hur viktigt det var för Liam att få det sagt, att mamma faktiskt måste komma ihåg att han kräktes på henne och hur roligt det var. Jag har själv en dotter på 5 år och hon bjuder in till så många skratt i hennes kommentarer och i hennes sätt att beskriva det hon upplever. Det är första gången jag är inne på din blogg och efter att ha läst lite så kommer jag definitv att fortsätta. Hoppas du mår bättre snart 🙂
  Kramar på er alla!

 2. jenny skriver:

  Laila, du är med barn :o)

 3. Stackars dig!! Jag brukar säga hellre förkyld i två veckor än magsjuk i två dagar. Finns nog inget jag hatar så mycket som att kräkas men det är tack o lov flera år sedan senast. Peppar peppar….:-)

 4. åh gud vad jobbigt.. krya på dig finaste! , uusch vad äckligt , stackars dig ha ha ,fast förstår att liam tycker det är lite kul 😉 jag skulle nog ha dött om det hade hänt mig ha ha!
  Jag brukar kolla lite ibland på Glee på tv:n när det dyker upp, det är faktiskt bra ! 🙂
  Skönt att du mår bättre ialla fall =)
  Ha det så bra bästa Laila, puss & kram <3

 5. Mia skriver:

  Du kanske är gravid?! 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..