Anders + Sarah = sant!

Äntligen får jag säga det! Anders och Sarah har gift sig!!!

Det har varit hemligt så därför har jag inte kunnat säga något. Men idag stod det i tidnigen så nu får jag äntligen prata om det. Jag var också bjuden till deras bröllop på Gotland, men då jag åkte på en magsjuka (troligen maginfluensa och inte matförgiftning som jag trodde först) som inte ville ge med sig så kunde jag inte åka till dem.  Hade det varit här i Stockholm hade jag kanske kunnat åka dit och titta på själva vigseln på behörigt avstånd utan risk att smitta någon.  

Så det var hemskt tråkigt att jag inte kunde vara med vid deras stora dag. Men vi pratade med varandra flera gånger under dagen och jag ska fira dem och gratta dem lite senare istället. Jag är så lycklig för deras skull, Anders är min bästa vän och han är värd all lycka i världen. 

Om det är några av er läsare som vill skicka lyckönskningar till brudparet så kan ni göra det här, jag kommer i så fall skicka vidare dem till Sarah och Anders.

Ha det så bra allesammans!

Kram

/Laila

 1. Grattis kära Anders, glad för din skull! *Kramar* Gabriella (GB=)

 2. Skriv din kommentar här! Lyckliga Sarah som fått Anders till sin man,han verkar vara en fantastisk härlig människa,Blir så varm innombords av att se på honom i Tv rutan,ja nästan kär All lycka till er båda

 3. Stort grattis till Anders och Sarah! 😀

 4. Vad roligt!!! Ett JÄTTEGRATTIS till er båda!!!

  Var rädda om varandra. Kram

 5. Malena skriver:

  Stort Grattis Anders och Sarah!

  Anders verkar vara en så härlig kille och han förtjänar därför det bästa! Jag hoppas ni får ett långt och rikt liv framför er med barn!!

  Kram M från Göteborg

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..