Överraskning…

Lite långtråkig resa ner tills….

Igår var Niclas och spelade i Kalmar. Då jag mått lite dåligt bestämde vi oss att jag inte skulle följa med som vi annars hade planerat att vi skulle göra. Men i måndags kväll så kände jag mig bättre och bestämde mig för att åka ner i alla fall med Liam men inte säga nåt till Niclas och överraska honom istället. Sagt och gjort vi tog tåget och kom fram min kära mormor en timme innan Niclas kom dit. När han sedan kom så var jag redan där och oj så överraskad han blev och jätteglad. Det är alltid så mysigt att hälsa på hos mormor och hon stekte fläsk till oss som jag älskar.

På tåget på vägen ner så hade SJ någon specialare för alla barnen på tåget. Den dagen hade de anlitat en tjej som kallar sig för Ballongprinsessan och hon kan göra alla möjliga djur av ballonger. Så hon gick runt och gjorde djur till alla barn som önskade det, helt gratis. Det var snällt av SJ måste jag säga. Och hon var jätteduktig också. Liam önskade sig en drake, och vips så hade hon knutit ihop en drake av sina ballonger.Gå in på hennes hemsida www.ballongprinsessan.se och se själva vad hon kan hitta på för kul saker.

…Ballongprinsessam dök upp och gjorde denna fina draken.

Senare var det dags för Niclas spelning i Kalmar och självklart var vi där och lyssnade. Det var mycket folk och stämningen var på topp. Jättekul!!

Stämningen var fantastisk och det var en underbar kväll när Niclas spelade igår i Kalmar…

Idag har vi åkt till min bror Joakim som bor ett par mil norr om Kalmar och ska hälsa på honom. Vi ska bland annat fiska kräftor. Vi tycker alla tre, jag, Niclas och Liam, att det ska bli jättespännande. Det är något alldeles speciellt att få fiska sina egna kräftor. Får nästan en sån där Bullerbykänsla över det hela.

Jag lägger upp lite mer bilder imorgon från vår kräftresa… 🙂

Ha det bra!

Kram

/Laila

 1. Skriv din kommentar här!
  obs där kom jag med på krot tillsammans med min lilla syster lena .
  mångar kramar från
  laila-maria och lena
  kalmar

 2. Molly skriver:

  Hej:D du ser så bra ut:D:D
  ps: du har de linnet som jag har;)
  ha de bra kram<3

 3. Ann skriver:

  Skriv din kommentar här! Nä men Laila, nu har du mått dåligt länge! Gå o gör ett graviditetstest. Klart du e gravid om du inte visste det.

 4. Jenny skriver:

  Liam är så söööt 🙂
  Hade gärna varit med i kalmar om jag kunde. Vill gärna se Niclas spela igen. 🙂

  Kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..