Misslyckat kräftfiske…

Ja, igårkväll var det dags att ta upp kräftburarna. För att komma in till stället vi skulle fiska på var man tvungen att gå en bit in i skogen. Det var fullt med snår och lite knepigt att gå dit. När vi nästan var framme så lyckades jag snubbla med foten på en rot och ramlade ner i ett hål i marken och fastnade så att jag inte kunde komma upp själv. Tillslut kom min bror Joakim till undsättning och hjälpte mig upp. Liam såg när jag ramlade och han tyckte det var så roligt att han skrattade högt i en halvtimme åt det hela. Han pratade till och med om det imorse igen hur roligt det var.

Efter den strävsamma strapatsen till kräftburarna så var sedan besvikelsen mycket stor när vi tog upp dem och skulle se hur fångsten blivit. Totalt fick vi ihop endast 7 st kräftor, små magra stackare. Inget bra ställe att lägga burarna på sade min bror, då vet jag det till nästa gång. Åh, så himla tråkigt att det skulle bli så lite när vi var ute. Men det är ju det som är tjusningen när man fiskar själv. Det finns inga garantier helt enkelt.

Liam blev också jätteglad när jag läste en av kommentarerna från igår till honom. Det var från sjävaste ”svarta riddaren” som hade kommenterat och berömt hans mod. Det tyckte Liam var jättekul, och sedan sa han att ringen han fick ska han ha tills han blir vuxen. 🙂

Vi är nu på plats i Kalmar igen och imorgon ska vi vidare till ett par goda vänner i Halmstad. Min bror och Liam skulle tälta på tomten när vi var på besök men det blev inget av det då det regnat så mycket. Han ville så gärna sova i tält. Kanske det är bättre väder i Halmstad, och kanske kan han få tälta där istället? Vi får väl se!

Liam hjälper till att resa tältet…

I den här fina prästgården har vi bott ett par dagar. Det är ett par vänner som har låtit oss bo hos dem.

Och som tack för gästfriheten ”hjälpte” Liam till att klippa gräsmattan. Han älskar att köra en sån här gräsklippare.

Ha det så bra!

Kram

/Laila

 1. Magnus skriver:

  Aruba ????
  Vad tycket du o Niclas om Bucuti Resort på Aruba ?
  Jag har var där 2008 o skall tillbaka i Sept i år.

  // Magnus & Leyla på Skärgårds Ön Nåttarö

 2. Skriv din kommentar här! Hej ! vad synd att det inte blev fler,vill minnas att det var väldigt gott om kräftor där jag antar att ni varit, vi har nämnligen varit på kräftskiva hos din familj när de bodde iden fina prästgården8 ser ut som den ialla fall) din syster Linda hade bakat rosenbröd som såg ut som kräftor – helt underbart söta.Vi hade jättetrevligt , åt kräftor och janssons å sjöng med hela din familj ( du var i stockholm då ) och ett par trevliga grannar som Joakim nästan hade flyttat in hos, tror det handlade om djur o natur 🙂 detta minne ligger mej fortfarande varmt om hjärtat, saknar Mona o morfar sigge

  Ha de gott
  Kram Zita

 3. Vad tråkigt med kräftorna…men men…så är det ibland. Det är ju precis som du sa tjusningen med det när man fiskar själv. Ni får köpa havskräftor istället när ni kommer till Halmstad 🙂 Det är minst lika gott om inte godare. Ha en riktig trevlig helg.

  Kram kram

 4. Haha , kunde själv inte låta bli att skratta , förlåt men jag ser det framför mig , att du ramlar i ett hål hihi , fina sak 🙂 synd med kräftorna & att det började regna ;/

  jag kom hem idag från mullsjö och är nu jätte trött,
  ska bara kolla på film nu hela kvällen, kommer säkert att somna.. sen så saknar jag Selma så att det gör ont ,hon kommer inte hem från bosnien förrän två veckor ungefär :'(

  hon e verkligen helt underbar ska du veta, precis som du hi hi 🙂 Ha det så bra finaste puss & kram<3

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..