Vad många frågor!

Kom hem för ett litet tag sedan och satte mig då ner för att läsa igenom och svara på en del av era frågor. Och det var då väldigt roligt att se att ni ställt så många till mig. Då jag vill läsa igenom alla och svara på så många som möjligt känner jag att jag omöjligt kommer hinna innan läggdags. 🙂 Så jag ska svara på dem jag hinner idag, tar resten imorgon bitti och lägger sedan upp frågor med svar på bloggen imorgon.

Hoppas att det är ok!

Under tiden vill jag bjuda er på en urgullig bild på en liten gris jag såg i en tidning där man satt på grisen kläder (tycker inte att man ska låta djur ha kläder på sig egentligen men det var faktiskt väldigt gulligt). Det verkar också som att detta är en sorts minigris som inte blir större och vissa människor börjar nu ha den här grisen som husdjur istället för en hund då den går att få lika rumsren som en hund. Så gulligt! 🙂

Ha det så bra, så hörs vi imorgon bitti igen!

Kram

/Laila

  1. Fanny skriver:

    Skriv din kommentar här!
    vilken söööt gris! Vet du om den kommit till sverige ännu och var kan man få tag i en sådan minigris isåfall?
    Tack för en väldans rolig blogg

  2. Malin skriver:

    Haha…vilken sötis! Jag har själv haft en minigris för några år sen. Dom är super coola, som en hund men den går på kattlåda och sen är det ett allergidjur, underbara!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..