Lite fler frågor och svar…

Här kommer lite fler frågor som jag har svarat på.

Ha det så bra allesammans!

Kram

/Laila

Lovisa
Jag har sett lite olika filmklipp från Play’s turne i USA och ibland fick man syn på dig och en bebis som jag antar är Liam när han var liten. Jag bara undrar om du bodde i USA då, eller om du bara var där tillfälligt. En annan fråga: Pratar Liam flytande engelska?

-Hej Lovisa, det är Liam som är med. Han var en riktig turnébebis, han har följt med över hela USA och träffat massa roliga artister som han självklart inte minns. Det var en riktigt rolig tid när jag bodde där. Och då Liams pappa är amerikan så pratar Liam lika bra engelska som svenska.

Ulrika
Hej!Tycker verkligen om det du skriver,jordnära!Hur du hinner och orkar allt är en gåta!
Jag undrar över om du i din smyckescollektion har ex.ringar,armband till barn.min 5-åring är väldigt intresserad av att hitta ett ”coolare” armband till sig men allt är ju för stort.Annars vore det väl en bra idee till en ny collektion?Snälla hör av dej,kramar från norrlänningen Ulrika.

-Tack Ulrika! Vi har faktiskt för små, men vi beslutade oss för att börja satsa på de större. Vi får se om vi börjar med lite för de yngre senare:)

Sarah
Jag har en fråga  )
Vart kan man få syn på dig för en autograf på min Idol-tröja? Det är en som jag har vunnit på Heron city när ni var där och är signerad av idolerna top 10 år 2008  )

-Hej Sarah! Jag kommer att vara på IDOL´s inspelningsplats varje fredag. Kom dit och fråga efter mig och säg att du vill ha den signerad, jag lovar att jag fixar det om vakterna bara säger det till mig.

Tintin
Min fråga: har du läst Andreas Carlssons bok Live to win? Vad tyckte du? Inga planer på att skriva en egen bok om ditt liv?

-Jag tyckte att Andreas bok var skit dålig, skojar bara den var jättebra! Jag har funderat på att skriva en bok men tycker att jag behöver lite mer år på nacken!

Pia
Vendelsö??!!??!! ERE sant?? Där har ju jag växt upp o Laila e min idol!=)
Nej jag tror nog inte på detta.. Hihi.. men jag hoppas ju=)
Vore ju himla kul!=)

-Det stämmer. Jag och Niclas hyr ett hus tills vårt hus på Lidingö blir klart!

Louise
Hej
Jag undrar varför ni hyr hus i Vendelsö. Har någon av er bott i där förut eller har ni någon annan anknytning dit? Din blogg är jättebra, alltid lika roligt att läsa den.

Hej Louise! Det blev bara så. Huset var möblerat och fint så det passade oss utmärkt att hyra det tills vårt egna hus blir färdigt.

cicciandersson
När jag och Selma träffa dig i kungälv, så
va vi liksom så glada och konstiga och ah,
kunde inte tro på att vi träffa dig, ha ha, så
så sen när vi kommit hem så pratade vi såklart om
det hela tiden, sen så kom vi på .. vi frågade aldrig om
en kram , även fast vi ville he he,så ah min fråga är att om vi skulle träffa dig igen *som vi vill mer än någonting annat* , skulle du tycka det va barnsligt att fråga om en kram? eller skulle det vara okej , he he ..
löjlig fråga egentligen, men skulle vara pinsamt om man bara frågade när / om vi skulle träffas, och vi fråga och du tänkte wow , vilka ”freaks” XD
för du är ju liksom samma människa som innan du blev känd, men bara så du vet så är det självklart inte för att du är känd som jag gillar dig, det är för att du är du ! (: & jag beundrar dig jätte mkt
hoppas verkligen du svarar även om det va en konstig fråga ..
ha ha, ha det så bra och tack för att du finns ! <3
/Cecilia

-Söta Cicci! Det är klart jag skulle kramat dig om du ville ha en kram. Kom ihåg, det finns inga dumma frågor bara dumma svar!

mariesmith
Jag bor inte i Sverige och har inte aning om vem du ar och varfor du ar en ”kandis”, hur skulle du presentera dig sjalv och forklara vad du gor om vi traffades for forsta gangen?

-Hej Marie!  Jag skulle säga att jag jobbar med musik, har hand om artister och skriver låtar! Jag skulle aldrig säga att jag är offentlig det är mycket roligare att lära känna människor om dom inte vet det.

Fanny
Först vill jag bara säga att du verkar vara en sån himla trevlig människa. En kvinna som är tuff, men endå ödmjuk.
Jag har några frågor, hoppas du hinner svara åtminstone på nån av dem!
Vad är det roligaste du varit med om? (Inom din karriär eller privat, ifall du vill avslöja något sånt…)
Har du något speciellt mål inom din karriär? Har dina jobb varit medvetna val, som du stävat efter? Eller har du så att säga ”hamnat där”, och bara av en slump fått/börjat arbeta med de olika jobben du haft? Jag gissar att det har hängt mycket på rätta kontakter, och att du befunnit dig på rätt plats i rätt tid. Har det vari bara så för dig?

-Hej Fanny, från början så hade jag inga kontakter och fick kämpa hårt. Överallt man kom var det ett stop eller så sa man till mig att det går inte. Min fråga har alltid varit varför skulle inte det gå eller vara möjligt. När någon säger att något aldrig kommer att gå till mig så är det som att hälla bensin på eld, det ska bara gå tänker jag då. Jag har alltid haft klara mål men skulle en dörr öppnas på vägen så skulle jag kliva igenom den och se vart den tar mig. Jag skulle ta vara på varenda möjlighet för man vet aldrig vart den kan leda. Sen är det viktigt att komma ihåg att liten kan bli stor och dem du möter på vägen upp möter du även på vägen ner!

K.L
Hej! Har du något hört något bra tips på att få fart på bebisen man har i magen när man gått över tiden och bara går och väntar???

-Hej K.L, det kanske är skrock men jag har hört att man ska göra samma sak som du gjorde för att få in bebisen i magen 🙂

Frida
Hur hittar NI artister, förrutom idol.
Folk som är i allmänheten om du förstår
vad jag menar, som inte är igenkända annars  ?
(Nya artister kanske man säger)

-Hej Frida, vi får demos skickade till oss eller ser vi på olika artister live när dom spelar.

Amanda Johansson
Hej Laila min fråga är vad är det
värsta du någonsin gjort ?

-Vet inte, jag vet bara att jag hade inte varit den människan jag är idag om jag inte gått igenom allt det jag gjort, sen kan man ju alltid vara efterklok!

Sofie
Hejhej Laila ! Hoppas att allt är bra med dig .
Jag har alltid älskat att sjunga och jag gör det hela tiden . Hur tycker du att jag ska göra för att få mig en chans att bli en sjärna. Jag är bara 13 år gammal.

-Hej söta Sofie! Du är så väldigt ung än, vid den här tidpunkten gäller bara stenhård träning, gå till en vocalcoach, träna dans eller lära sig ett instrument. När man sen känner sig redo ska man uppträda på så många ställen som finns och skicka demos till skivbolag, starta en myspace sida osv. Man vet aldrig, rätt som det är finns det någon som ser en och tycker att det man gör är bra.

hibak
Vem bor Liam mest med,, dig elr hans pappa??
Bor han 1-vecka hos dig sen 1-vecka hos sin pappa??

Hej Hibak! Förtillfället bor Liam mest hos mig men han brukar vara hos sin pappa en vecka och sen en med mig.

Camilla i Lund
Som jag förstått via media var du själv inne på en karriär inom sången till en början. När ändrade du inriktning inom musiken och varför?

-Ibland måste man se sanningen i vitögat, är man tillräkligt bra på det man sysslar med? Nej jag var inte tillräkligt bra sångerska så då ska jag inte jobba som det heller. Man måste våga vara kritisk mot sig själv och inse vad man är dålig på om man kan göra det så kan man lyckas med det man verkligen är bra på.

 1. vad bra, då kommer du abslout få en kram ha ha 🙂
  ha det så bra finaste , massor av kramar<3

 2. Kattie skriver:

  Hej! Jordnära människa du verkar vara och en kanon bra bloggare du är.

  Kram Kattie

 3. Hej,jag har en tävling till alla mammor där ute,är mamma jag också.Priset är 1000kr presentcheck och är perfekt present och ge bort.Avgjutning i guld,brons eller kristallglas,förevigar ens barns hand eller fot.kom och tävla på min blogg på http://smulansbakblogg.blogspot.com
  blir 3 vinnare,tävlingen avslutas den 14 augusti,så ännu har ni tid.

 4. Dessan skriver:

  Oj ser du fått något att bita i av alla frågor du har 🙂
  Jag ville bara säga tycker du verkar vara en helskön människa! nu när jag läst dina frågor du fått och läst din svar tycker jag ännu mer att du verka vara en person som verkligen vill andra väl! det är en bra egenskap!
  forsätt så!
  mvh/ Dessan

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..