Svar på frågor…

Hej på er! Här kommer svar på de frågor jag hunnit svara på hittills. Jag hinner kanske svara på några fler senare idag och lägger i så fall upp dem i eftermiddag, Tack alla för en rolig frågestund.

Och här kommer era frågor med svar:


Malin

Du och Andreas har ju barn i samma ålder, umgås era barn nåt med varandra?
-Hej! William och Liam träffas på jobbet, vilket blir under Idol tiden då brukar dom hänga.

Funderar du på att bli brunett ibland? Det är väl din naturliga hårfärg?
-Ja faktiskt, min naturliga hårfärg är väl råttfärgad.

Linn
Vad gjorde du och Niklas på er första riktiga dejt?

Hej Linn! Jag och Niclas gick på restaurang och åt en god middag, det var på alla hjärtans dag.
Varför tog det slut mellan dig och Anders?
-Vi blev mer vänner än kärlekspar och beslöt oss för att det var bättre att vara bästa vänner istället.
Elinor
Hej Laila!
Hur är det att vara känd egentligen? Är de aldrig jobbigt o veta att folk vet vem du är, eller är de bara roligt?

-Hej Elinor! Det finns både nackdelar och fördelar med att vara offentlig. Vissa människor tror att man är allmän egendom men det är ju så att ger man sig in i leken får man leken tåla, även om jag tycker att det kan bli övertramp ibland både från människor och press. Det är många gånger man får bita sig i tungan när det står falska saker i tidningar tex. Det är bara att skratta åt det och skaka av sig det och gå vidare.

CL
Hej Laila,
Vad tycker du är viktigast, att göra det man verkligen brinner för trots att man kanske får sin familj emot sig eller ska man följa sina nära och käras råd och göra det som anses tryggast och smartast?
Ska man följa sitt hjärta även fast allt egentligen talar emot det, eller ska man t välja den kloka vägen? Min fråga är helt enkelt ska man välja med hjärta eller hjärna?

-Hej! Detta var en mycket svår fråga. Jag tycker att man ska välja det som man brinner för men samtidigt tänka med hjärnan. Ibland kan man brinna för något som man innerst inne vet inte kommer att funka. Alla människor har en inre röst som ger varningssignaler, sen är det upp till en själv om man lyssnar på det eller inte. Sen kan det ju också handla om att man inte vågar för att man kan misslyckas. Då är det viktigt att våga misslyckas för att kunna vinna och inte gå och vara rädd och sen se tillbaka på sitt liv och önska att man hade provat för att man kanske hade lyckats.

Danni
Tidigare i Juni skrev du ett inlägg där du pratat med andra människor om ungdomar, hjälpa dom här i livet osv.
Det du beskrev i inlägget passade perfekt in på beskrivningen av mig (fast är väl ganska vanligt bland ungdomar idag). Jag är själv bara 19 år och jag skulle verkligen vara intresserad av att lyssna på dig, eller vad ni nu har tänkt er.
Jag undrar bara om ni har kommit någon vart i planerna och vad de är ni tänkt göra mer specifikt?

-Hej Danni! Jag kommer att göra en ungdomsturné i höst, det kommer att ske i oktober och jag kommer att återkomma om mer info i september.

Karin
Är du intresserad och tror på andlighet, ex tror du på ett liv efter döden, har du upplevt något övernaturligt?

-Hej Karin! Jag tror på att så som du behandlar andra människor kommer du själv att bli behandlad (gör gott så får du gott). Sen kommer det ju alltid finnas människor som vill en illa men dom mår ju själva dåligt tror jag.
Jag tror även på gud och att det finns något efter döden.

Karin
Favoritrestaurang i stan?

-Min favorit restaurang är Pontus, super mat!

Jobbar ni fortfarande med gruppen PLay och dom gamla idolerna?
Hej Karin! Play och jag ska åka till USA den 24 aug och träffa olika skivbolag och tv bolag. Jag håller tummarna för att det ska gå bra. Idolerna jobbar inte vi med det gör Sony. Vi sitter bara i juryn, efter Idol så har vi inget med artisterna att göra då dom är kontrakterad till Sony.

annelie
Hej
Hur jobbar du med att stärka dig själv mentalt nu och ” innan” karriär?? Tankens kraft? Det blir som man tänker..kt idag handlar ju om att ” våga” göra karriär, starta eget osv men då måste man våga lämna sitt gamla och tro på sig själv och tro att man lyckas.Jag tror att så många därute är fast i sina ekorrhjul fast de egentligen drömmer o annat och inte vågar tro på sig själva eller att de ska lyckas…kram

-Hej Annelie! Jag åker faktiskt ofta runt och håller föredrag om just detta. Jag har märkt att det finns så många som är rädda för att misslyckas och inte vågar tro på sig själva. Man kan ju aldrig lyckas om man inte vågar att misslyckas. Man måste våga tro på sig själv och ge sig tusan på att man kan. För tror man inte på sig själv hur ska någon annan kunna göra det då? Om man skulle misslyckas är det i så fall så himla farligt? Nej misslyckas du, res dig igen borsta bort skrubbsåren och kör vidare. Det är bara avundsjuka människor som skulle gotta sig i att det går dåligt. Låt dom göra det då för dom kommer alltid att vara kvar på samma ställe och trampa, medans du går vidare och till slut lyckas.

Ingela
Hej!
De flesta människor vill ju klättra i sin karriär och även jag, men jag tycker det kan vara svårt ibland att veta hur man ”mentalt” ska tänka.
Du har ju lyckats i en väldigt tuff branch. Har du tips? Vad är det viktigaste att tänka på om man vill göra karriär? Hur lär man sig att ta för sig?
-Hej Ingela, man måste våga ta för sig, man måste vara orädd och våga. Män brukar vara bättre på det än vi kvinnor. Ibland borde vi tänka lite mera manligt och då menar jag att dom brukar ha ett enormt självförtroende och bara köra på. Vad är det värsta som kan hända om man kör så det ryker, om man vågar tänka utanför ramarna?  Våga ha ett jäklar anamma och komma på nya idéer? Ja, man kan få en knäpp på näsan eller rent av misslyckas, so what!! Det gör ju män med, men dom skakar av sig det och kör på igen.

Mikaela
Hej underbara Laila!
Min fråga till dig lyder, har du funderat på att skirva en bok? För det skulle vara väldigt roligt och intressant att få läsa en självbiografi med dig.

-Hej! Ja det har jag men jag tycker att det är lite tidigt än!


Erica
Hej snälla Laila!
Kan inte du, Andreas och Anders ha någon signering i Stockholm någon gång!
Skulle ju vara askul att få träffa er, ni är så coola

-Hej, vi finns på live på Idol varje fredag, man kan boka biljetter dit, då kan man träffa oss i pausen.

Veronica
Hej Laila!
Jag undrar en del saker, skulle vara kul om du kunde svara på någon iallafall
1. Om en person kommer in i Idol, sjunger inte falskt men har heller ingen speciell, unik röst. Hur dömer ni då?
-Då går den personen tyvärr inte vidare.
2. Kan du spela något instrument?
-Nej
3. Vilket band/artist tycker du är bäst?
-Jag har så många svårt att bara säga en.

Petra.W
Jag undrar varför du har samarbete med just Åsita? Känner du henne personligen, så att det är för att hjälpa henne med hennes kassa ekonomi?

-Hej  Petra! Åsita är en jätteduktig designer och jag har ett företag ihop med henne som heter Rock by Sweden.

Frida Pommer
Hej Laila!
tack för en jättebra blogg!
För lite mer än en månad sedan började jag jobba som au pair i England, och här ska jag vara i ett år.
Jag undrar om du skulle kunna tänka dig att ha en au pair! Vad tycker du om att andra hjälper till med att ta hand om barn på ett sådant sätt som en au pair gör?

-Hej Frida! Jag hade många kompisar som jobbade som au pair och älskade det, så jag tycker att det är jätte bra om det känns bra för alla parter. Själv skulle jag absolut kunna tänka mig att ha en au pair!

Trox
När kommer Idol på TV? puss

-September.

Helene
Hej! När står huset färdigt att flytta in i? KRAM Helene

-15 dec

Linda
Hej Laila,
Jag och min man ska åka till Newyork och jag tänkte att jag skulle shoppa lite kläder.., vet du några bra ställen?? Jag är rätt allätare, jeans, kjolar, klänningar, SKOR!! gärna lite rock och med lite nitar

-Hej Linda! Det finns så många bra butiker åk till Soho och gå gata upp och gata ner!!

Joanna
Hej Laila! Jag följer din blogg varje dag, tycker det är jätte kul att se hur du har det, både inom jobb och familjeliv.
Jag undrar
” Hur är det att vara jury i idol? Är det svårt, jobbigt, kul, nervöst? Jag ser fram emot idol säsongen nu i höst. Är det några duktiga personer som skulle kunna ta sig långt?
-Hej Joanna! Jag älskar att hitta nya talanger och se dom bli bättre för varje framträdande.

veronica
har förstått att du har varit till USA ganska mycket. Jag skall besöka New york, Las Vegas samt Orlando nu i oktober.
Nu till min fråga: Har du några tips på någon bra affär eller restaurang tex i New yorK som du kan rekommendera?

-Hej Veronica! Jag är så dålig på namn jag vet bara vart dom ligger. Kolla i Soho!

Hur gammal var du när du fick Liam. Oj vad han är charmig! tack för en bra blogg!
-30 år

Anna Wallin
Vart skulle du rekommendera oss att åka i Usa, vi ska åka ditt nästa sommar ca. 3 veckor. vi har två barn 18 (kille)och 11 år (tjej). Det finns så mycket att välja på så det är svårt att välja vad man ska göra. Tack! på förhand. Anna
-Miami, där finns en jättefin strand, Southbeach, och sen åka till Orlando på Universal Studios. Det ligger nära.

marita
när kommer det bröllopsbilder?
Hej Marita, dom har jag redan haft på bloggen. Kolla i arkivet!

Bissen
Tack för en bra blogg. Jag hoppas att du bli nominerad till årets Mama
Min fråga då: Skulle du kunna lämna Sverige för USA under en period i ditt liv? Eller kanske för alltid? (för jobbet eller privat?)

-Tack, det var gulligt sagt. Jag skulle absolut kunna bo där, jag har ju redan gjort det under tre år sen så är ju min son halvamerikan!

Jessica Carlsson
Hej Laila!
Jag har alltid gillat Niclas som sångare och artist(tycker att han är superbra) och undrar om ni sjunger tillsammans hemma och om ni skulle sjunga tillsammans ppå scen någon gång?

-Hej Jessica! Jag skulle aldrig sjunga med Niclas, jag sjunger skit dåligt och han väldigt bra så jag överlåter sjungandet till honom.

Matilda
Hej Laila jo jag undrar vilken favoriträtt du har och vad de pinsammaste du har gjort?
-Hej Matilda, jag älskar i stort sett all mat allt från kroppkakor till ostron.

Joli
Hej Laila!
Jag skulle vilja börja med och tacka dig för en fantastiskt blogg, kul att få en inblick i både ditt karriärs – och familje liv…
Vilket är ditt största ögonblick inom karriären, det som du är mest stolt och nöjd över??

Hej Joli! Det måste vara Play, att själv få sätta ihop en grupp och följa dom från sina första staplande steg till att få skivkontrakt och sälja en miljon skivor.

Vilken person har inspirerat dig mest i ditt liv?
-Min mamma!

annelie thunberg
Gomorron Laila,jag undrar hur det går med husbygget och jag är väldigt nyfiken på eran inredning,kommer du att visa bilder på det sen???

-Hej Annelie! Det går jätt bra jag kommer att blogga om det när vi kommit längre in i bygget.

Annie
Hej vackra Laila!
Åh du är så härlig och ditt skratt är ju bara BÄST! Jag är ett riktigt Thailandsfreak och har förstått att även din man är det. Hur är det med dej? Hur många gånger har du varit där och på vilket/vilka ställen?
Vilket är ditt favoritland om du inte får välja USA ?

-Tack det var snällt sagt. Jag har varit i Thailand två gånger och älskar det, jag var i Krabi samt alla öarna runt omkring där. Och mitt favoritland är Sverige!!

 1. Hejsan!
  Välkommen in till min webshop med handgjorda barnartiklar i textil. Perfekt som gåva vid nyfödd, dop, födelsedag, maskot eller liknande. Adressen är http://www.byliha.cybersite.nu.

  Hälsningar
  by Liha
  Lindha

 2. Danni skriver:

  Ang ungdomsturnén, de är ju bara synd att de oftast är långt ifrån Norrland/Norrbotten. Man vill inte resa hur långt som helst, så de hoppas jag ni tänker på att ni kommer hit också! 🙂 Eller något liknande iaf.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..