Första träningsdagen…

Idag har jag satt igång med min träning ordentligt. Jag var på mitt första aerobicpass på ett halvår nu i eftermiddag. Och jösses vad det var tufft! Var länge sedan jag hade så här dålig kondition som jag har nu så det var verkligen dags att ta tag i detta nu. Det roliga var att när jag trodde att passet var slut, så säger instruktören att nu var det dags att köra tio varv till.  Herregud! Plaskblöt av svett, såg ut som en dränkt katt, med ben som levde ett eget liv i kombination med att ventilationen var trasig gjorde att jag då nästan var redo att gå ut och kräkas.. Jag kämpade mig runt,  men de sista tre varven orkade jag helt enkelt inte utan stod kvar och trampade på stället. Men så duktiga alla andra var runtomkring, blev grymt imponerad och sporrad att bli minst lika bra så snart jag bara kan.

Har läst era kommentarer på inlägget igår och ser att vissa håller med mig och andra håller inte med. När jag skriver inlägg här på min blogg så handlar det om mitt liv, mina erfarenheter, mina upplevelser och mina tankar. Om jag är glad skriver jag om det, om jag är ledsen skriver jag om det och har jag åsikter skriver jag om det. Vi har alla rätt att tycka och tänka olika och uttrycka det. Jag har det och ni har det. Så jag respekterar alla era åsikter.

Ha det bra!

Kram

/Laila

 1. Simone skriver:

  Definitionen av blogg=en persons personliga dagbok/journal ofta tillgänglig för allmänheten.

  Utan de vidriga kvällstidningarna hade det här fått stanna vid det det egentligen är: Ett BLOGGINLÄGG – varken mer eller mindre.

  Avskaffa kvällstidningarna, eller förpassa dem till skvallertabloiderna.

  Stor kram till dig, finaste Laila!

 2. Tobbe skriver:

  Finns det någon svensk som INTE skrivit låtar till Celine Dion?

 3. Ni som säger att Laila inte har gjort något förut här kommer lite fakta som jag har hittat om henne: Hon har bland annat skrivit låtar till Celin Dion, Mya, 98Degrees och 702, kända artister i USA. Sedan så har hon ett bolag sedan många år tillbaka med Anders Bagge och Andreas Carlsson. Hon har också sålt en miljon skivor i USA med sin grupp som hon var manager för och jobbat på Sony i New York. Det tycker jag inte är en så dålig meritlista!

  /J

 4. Jessica skriver:

  Håller med Laila till 100%!!!

 5. Jag tycker Kikkis svar i tidningen idag var bra. Laila kan ju faktiskt inte branschen. Hon har varit go go dansare på sturekompagniet och sitter nu i idoljuryn. Något annat har hon inte åstakommit så vitt jag vet. Löjligt av laila att hoppa på Kikki och påstå att hon gråtit hit och dit, det hade hon ju inte ens gjort. Nä, Laila du är en patetisk nolla, usch!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..