Rätta kranen…

Idag har jag och Niclas äntligen hittat rätt kran till vårt badrum. Vi har letat och letat med ljus och lykta efter en kran som kommer direkt ut ur väggen. Det finns en del sådana märken. Men problemet är att alla vi har tittat på kan man inte montera om försäkringen ska gälla om något skulle hända. Vi ville så gärna ha en sådan kran och nu hittade vi det äntligen. Märket heter Tapwell och är tydligen det enda godkända märket för sådana här kranar. När vi var där hittade vi också en fin dusch som vi också beställde. Så nu är snart all planering för badrummet klart.

Imorgon kommer vi fortsätta lite med huset. Vi ska då åka ut till huset och ha möte med Trivselhus angående den öppna spisen. Det finns ju tusen valmöjligheter. Ska den vara modern eller gammeldag? Hur stor ska den vara osv. Spännande kommer det bli i alla fall och då måste vi bestämma oss.

Glömde nästan att berätta. Några släktingar från Småland är uppe och hälsar på i Stockholm och vi blev idag hembjudna på kroppkakor. Mums! Det var så himla gott. Nu ska jag och Niclas gå på bio och ha en mysig kväll tillsammans!

Stor kram!

/Laila

 1. mita skriver:

  *meriola

 2. mita skriver:

  PS. har skickat ett mail till er mariola myspace, där finner du länk till låtarna 🙂 .DS

 3. Skriv din kommentar här!
  Kroppkakor är super gott!!¨
  Min släkt är lite crazy så vi äter dem med sirap, testa är jätte gott!!

 4. Mita skriver:

  Hej Laila! Jag företräder ett Indie/pop/Rock band från USA med en svensk leadsinger! De har spelat mycket i Los Angeles, Key Club , Viper Room osv. Nu har de släppt en ny skiva och letar efter nordisk backup! Hur ska jag komma i kontakt med dig för att skicka länk till deras 3 av 14 låtar? Skulle bli hemskt glad om du kunde lyssna!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..