Idol – snart börjar det!

Idag visades trailern för årets säsong av Idol för första gången. Det var startskottet och den 7/9 är det premiär för första avsnittet. Det ska bli superkul att det hela drar igång igen. Hela vintern och våren har vi spelat in auditionsturnén och äntligen får vi dela med oss av det till er. Om ni vill se trailern så är det bara att klicka på länken här:

IDOL trailer

Vi hade väldigt roligt är vi gjorde trailern. Det ska ju föreställa att vi sitter i ett rymdskepp och flyger iväg. Men när vi spelade in detta så fanns ju inget av detta rymdskepp på riktigt. Vi fick sitta framför en greensceen i ett litet rum och låtsas att vi flög, fick ta om det massor av gånger då vi tittade alla åt fel håll många gånger, och när det tillslut blev fel för hundrafemtioelfte gången så skrattade vi så vi grät. Men tillslut gick det och det var jättekul att äntligen få se hur det blev.

Förväntansfulla! Hade ingen aning om vad det skulle handla om eller hur vi skulle se ut.

Och så här blev vi tillslut, rätt nöjda trots många omtagningar. Men roligt hade vi i alla fall.

Ha det bra!

Kram

/Laila

 1. Tjenare snäckan. Vilken skitmysig blogg du har=) Funderar på vart du har köpt den dyngsnygga tröjan du har på bild i detta inlägg? Den med ena armen i det fria och lite trevligt randig sådär? Tusen tack på förhand/Tina Lee

 2. Niica skriver:

  Och du må tro att vi har längtat efter IDOOOL! Inte bara Idol…lika roligt är det att se dej varje fredag i dina snygga kläder! 😉

 3. Var kan jag tipsa er om en musikaliskt bra och härlig tjej?

 4. Sandra skriver:

  Jag skulle vilja tippsa om en jätte duktig tjej. Hon har skrivit sina egna låtar och förr hade hon en CD som hon sålde i en lokal ICA butik. Jag vill inte skriva namnet här, utan kan jag maila in det till en mer privat mail?

 5. hej laila jag älskar din blogg!
  jag har en fråga hur lång är du? 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..