Kristallennominering!

Dagen började idag med att medverka på Tv4´s presskonferens med anledning av kristallennomineringarna och är stolt att säga att Idol är ett av programmen som är nominerade som Årets underhållningsprogram. Det är jättekul tycker jag och jag håller tummarna att vi får ta hem det här priset.

Den här veckan kan man verkligen säga att allt jobb har satt igång på allvar. Det ena mötet löser av det andra nu och inboxen på mailen svämmar över  med massa saker att ta itu med. Det märks att alla andra också är tillbaka efter en skön sommar.

Så min dag fortsatte sedan med att göra en intervju för tidningen ToppHälsa och som kommer ligga på Expressens hemsida på måndag nästa vecka som webbTV. Det ska handla om träning och jag ska vara med där och göra några övningar. Trodde jag. När jag kom dit visade det sig att jag skulle få göra någon form av militärbootcamp. Fy tusan rent ut sagt vad jobbigt det var. Och självklart så hade man lagt fokus på armarna. Jag har nog världens svagaste armar. Jättestarka ben, stark mage och stark rygg. Men riktigt svaga armar. Till och med Liam som är sju år kan göra fler armhävningar än mig och klår mig i armbrytning, då förstår ni hur illa det är. Jag fuskade lite på övningarna måste jag säga, så jag fick tillslut godkänt. Så jag ser fram emot en träningsvärk i armarna imorgon som heter duga. Ha Ha!

Efter detta så åkte vi ut till huset igen. Det är mycket möten nu då det går snabbt framåt. Idag gick vi runt och skulle bestämma vart alla spotar i taket ska vara och vart eluttagen ska vara. Det är ju jättesvårt att avgöra det. Helst vill man ju ha sina möbler när man gör detta. Vi fick helt enkelt låtsas och försöka komma ihåg hur långa, korta, breda och höga alla möbler är som kan bli påverkade av belysningen. Men i det stora hela känns det jättebra och det är så spännande nu.

Ett litet problem jag har är att under tiden då huset byggs klart så hyr vi ett hus i Vendelsö. På måndag börjar Liam skolan, på Lidingö, och det kommer bli väldigt mycket körande med honom fram och tillbaka tills vi flyttar in i vårt nya hus i början på december. Vissa dagar kommer det bli knepigt med jobbet att passa Liams skoltider och därför letar jag nu en barnvakt till honom. Har flera stycken som verkar jättebra men ingen har körkort och det är ju ett stort plus om jag behöver hjälp att hämta Liam från skolan. Så jag får fortsätta att hålla utkik. Vart är Mary Poppins när man behöver henne? Men som tur är så är detta bara ett problem i ett par månader, när vi sedan flyttat in i huset så kommer vi bo jättenära Liams skola, det är nästan det bästa av allt.

Nä, nu ska jag ta och förbereda mig för en ny arbetsdag.

Ha det så bra allesammans!

Kram

/Laila

 1. Frida E skriver:

  Hej Laila. Har du någon mailadress som jag kan skicka ett personligt brev till ? 🙂

  / Frida

 2. Annika skriver:

  Här har du din Mary Poppins! 🙂 Jag bor relativt nära (Tyresö) och har både körkort och bil. Hemmafru som låter bättre att skriva än arbetslös. 🙂 Tre egna barn varav två är utflygna. Är dock inte gammal själv.
  Vilken ”ansökan” va´? Hör av dig, vi kan ju iallafall ses så får du se vem jag är. TIDEN har jag!
  Kram!

 3. Simone skriver:

  Självklart är IDOL nominerat till Kristallen – fattas bara annat! IDOL är ju det nya svarta 🙂

  Kram söta Laila!

 4. Skriv din kommentar här!
  Hej Laila! Ett bra tips med kontakter i köket är att man kan bygga in dom i bänkskivan och sen är det bara att trycka upp dom. Det är mycket praktiskt och ser suberbra ut.
  Många kramar till er alla (syskonen)

  Monica och Sven-Gunnar i Malmö!

 5. Helene skriver:

  Hej Laila,

  Har hört att man kan hyra en pensionär ! kul idé

  Tjing

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..