”Rock kids”

Jag, Thomas och Patrick!

Äntligen kan jag berätta om vad jag har hållit på med i ett halvår. Jag, Thomas och Patrick på Vincent Shoestore har tagit fram en ny liten kollektion barnskor och accessoarer som heter Rock Kids. Dessa har vi för första gången visat upp idag på en mässa för skor och de kommer säljas till våren på Vincent Shoestore.

Liam har faktiskt varit med och påverkat detta för allt började egentligen när Liam föddes och jag och min syster satt och skrev barnlåtar och kom på en idé till ett barnprogram. Det hela utspelade sig då i en fantasistad som vi kallade för Våffelborg. I den staden bodde bland annat piraten Kaj. Piraten Kaj är en haj som tycker han är världens farligaste och trots avsaknad av lokalsinne letar han ständigt efter skatter.  I denna staden finns även många andra karaktärer såsom Kleptomanen. En elak kråka som går runt med svart kappa och hög hatt och snor massa saker. Sen finns det även Våffelomanen, det är en krokodil som bara äter våfflor hela dagarna men är jättesnäll och är kompis med alla.

När jag, Patrick och Thomas började prata om att göra en kollektion tillsammans, kändes det då roligt att inte bara skapa en barnskokollektion utan också kunna erbjuda barnen som får skorna något annat också. Därför har jag nu utvecklat historien om invånarna i Våffelborg och skrivit några barnlåtar och sagor om karaktärerna som bor där. Först ut att presenteras av dessa karaktärer är piraten Kaj som jag berättade lite om ovan. Det är hajen som ni ser på bilderna på skorna. Med varje sko man köper kommer det då följa med en skiva med en barnlåt och en saga om honom och hans äventyr.

Rock Kids
Här ser ni lite mer av kollektionen…

Det är så himla roligt att nu äntligen få kunna prata om detta då man jobbat med det så länge nu. Så nu kommer vi fortsätta att jobba hårt så att skorna kommer ut i butiker till våren.

Efter att jag stått på mässan så åkte jag vidare för en fototagning för Lugna Favoriter. I våras var jag ju där varje fredagmorgon som gäst där jag fick tycka till om nya ballader. Det kommer jag fortsätta att göra under hösten också med start imorgon fredag kl 8.30.

Sen åkte jag och hämtade Liam på fritids. Jag hade lovat honom att äta på vilken restaurang han ville och då valde han naturligtvis Beirut Café. Vilket nog inte var så konstigt eftersom han älskar libanesisk mat. Han var verkligen hungrig och ville bestämma själv vad han skulle beställa. Han beställde då in lammkotletter, tabouleh, kronärtskocka, halloumi och kycklingvingar i vuxenprotioner. Och han åt upp allt! Jag fattar inte det! Hur kan en så liten kille få i sig så mycket mat. Men visst, är det gott så går det nog!

En härlig måltid!

Ha det bra!

Kram

/Laila

 1. Mina framtida barn ska absolut ha ett par av desa här.

  PS: Köpte ”rock by sweden” öronhängen och armband idag är såå nöjd=)

 2. Skriv din kommentar här!jätte fina skor!

 3. Simone skriver:

  Men gud vilka söta och tuffa skor! Och vilken toppenidé!

  Du måste vara en av Sveriges mest företagsamma kvinnor – fattar inte hur du hinner med allt!

  Beundransvärt!

  Stor kram till en fantastisk donna!

 4. Anna skriver:

  Vilka fina skor! De kommer ju säkert sälja bra, och kul att barnen får med en berättelse och en låt med dem också.
  Fin bild på dig och Liam, kul att han gillar Libanesisk mat så mycket.

  Kram Anna

 5. Syrran skriver:

  Vad roligt för dig! Jätterolig idé dessutom! Ska försöka få tag på ett par till min lillebror. Han är ju tre och skulle nog verkligen uppskatta det! Min sju årige kusin med! Verkligen jätteroligt! Och vad snygga de var! Du är så påhittig och duktig! <3

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..