Sista helgen på sommarlovet!

Har idag varit hos frisören och fixat mitt hår. Några av er har frågat vilken frisör jag går till och det kan jag väl passa på att berätta. Jag går till en salong som heter Ahead och ligger på Nybrogatan 34 i Stockholm och de är superduktiga där. Sen åkte jag ut till skomässan igen och var där ett par timmar. Tack alla ni som har skrivit så fint om skokollektionen, vad kul att ni verkar gilla skorna. Det gjorde mig verkligen glad.

Myshelg med Liam på landet…

Nu är det sista helgen på sommarlovet. På måndag börjar Liam skolan och jag tänkte att det kunde bli tradition att göra något speciellt och mysigt varje år den sista helgen på sommarlovet. Vi brukade göra så när jag växte upp och det var rätt mysigt. Så nu har jag, Liam och Niclas åkt ut till landet. Niclas bror Peter kom och hämtade oss på bryggan med båten och nu är vi på plats.

Imorgon kommer mina syskon hit och ska äta kräftor med oss. Vi är en familj som älskar kräftor och det ska bli jättekul och mysigt. Liam ser också fram emot det då han denna sommaren äntligen lärt sig äta kräftor.

På landet har vi ingen TV och det är underbart. När vi är på landet så umgås vi verkligen och det är ofta som vi spelar spel. Och vi har nu köpt ett nytt spel som vi precis har testat som jag varmt kan rekommendera. Det passar hela familjen, stor som liten och är ett Lego spel och man bygger faktiskt upp spelplanen med Lego. Jättekul!

Hoppas att ni också har det bra!

Kram

/Laila

 1. Ella skriver:

  Har sökt spelet utan framgång, var finns det att köpa?

 2. Simone skriver:

  Det låter supermysigt! Stockholms skärgård är bland det vackraste som finns!

  Du är alltid snygg i håret, pinglan! 🙂

  Apropå sällskapsspel, så är favoriten Masters of Movies, fast det är inget familjespel, utan mer för vuxna. Men askul, som sagt! Try it, you’ll like it! 🙂

  Puss sötis!

 3. Anne skriver:

  Hej Laila!
  Jag följer med glädje din blogg, tycker ni alltid verkar ha så kul och mysigt. Men jag kan aldrig se några bilder, bara stora tomma rutor. Är det bara jag eller finns det fler med det problemet?
  Mvh Anne

 4. Ditt hår är alltid lika snyggt, önska jag också hade så fint & va så fin som du he he 🙂
  sista helgen ja,usch jag är jätte nervös för på måndag börjar vi i skolan också, och jag o Selma börjar i en ny klass och i 9:an ;o
  btw jätte fin bild på dig och Liam , du äär så vacker ,
  man dör ju varje gång man ser en bild på dig =)

  Ha det så bra finaste, puss & kram<3

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..