Kräftkalas…

Har precis mumsat i mig massa kräftor och annat gott. Och hade också tänkt att blogga lite om det ikväll. Men tyvärr är det ett litet lotteri det här med mitt internet i kombination att det ska fungera på landet. Ibland funkar det och ibland funkar det inte. Nu funkade det litegrann. 🙂

Så jag ska istället lägga upp lite bilder och skriva lite mer om helgen på landet imorgon när mitt internet funkar bättre.

Önskar er alla en fortsatt trevlig kväll!

Stor kram!

/Laila

 1. Amanda skriver:

  Du är helgrym, beundrar både dig som människa och designer!
  Va och kände på dina smycken häromdagen, ÄLSKAR dom 🙂
  Kolla in mindoris.com tror du kommer gilla ‘dorisarna’
  Håller på med min nya kollektion nu , lite rockigare .
  Keep shinin’ !

 2. larsson skriver:

  Kanonbra blogg! Lilla Liam är urgullig.

  hoppas du kan göra mig en tjänst, http://www.myspace.com/lenniesvensson
  lyssna på låtar från denna killen och berätta gärna vad du tycker om honom… hade varit guda snällt. tack på förhand och ha det gott!

 3. Denise skriver:

  Hej Laila!
  Jag hittade precis din blogg och det var kul att se prästgården ni bott i. Mina svärföräldrar bor i samma ort och de bor dessutom granne med en dam som du kommit och lämnat en ”lapp” till. Du gick ofta ”halloween” hos henne när du var barn berättade hon. Det var himla kul att höra att du inte glömt ditt gamla liv. Damen var så himla glad och stolt att du inte glömt henne.
  Jag vet även att en när vän till mig, som även är vän med Jocke har berättat att du kört på dem både till en fest eller liknande. Visserligen är detta kanske 8 år sen, men det är kul att höra att du är som oss andra.

 4. låter gott med kräftor! 🙂
  ser fram emot att läsa
  inlägget imorgon , ha det så bra
  finaste & tack för att du bloggar,
  det gör mina dagar bättre ! puss & kram<3

 5. Hoppas du har en riktigt trevlig kväll/helg med nära och kära. Jag sitter i skrivande stund i Micke och Mats (som är med på kräftskivan) lägenhet. Jag är kompis med Mickes guddotter 🙂

  Stor Kram
  Louise

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..