Dagen innan skolan!

Livet på bryggan…

På plats i ringen…

Hade som sagt kräftskiva igår, vi var några stycken som hade samlats ute på landet. Liam var också med och han tyckte det var lite extra roligt då det fanns en annan grabb där som var i ungefär samma ålder som han kunde leka med. Vi åt fantastiskt goda kräftor och jag måste verkligen ge alla er som bor i Stockholmstrakten tips på vart ni kan köpa goda kräftor. För riktigt goda svenska kräftor hittar ni på Firren på Lidingö. 🙂

När vi vaknade sedan ute på landet så vaknade vi till ett fantastiskt vackert väder. Kunde inte bli bättre. Så då beslutade grabbarna sig för att köra lite båt och köra med en sådan där ring bakom båten. Det ville såklart Liam också testa och gissa om han tyckte att det var kul. Så vi var mer eller mindre nere vid båten på bryggan hela dagen idag fram tills att det var dags att åka hem.

Imorgon är det Liams första dag i skolan, han börjar då första klass och är jättespänd och förväntansfull. Han har redan fått en läxa och det var att skriva kort om sitt sommarlov i ett block och klistra in lite bilder. Så det har vi suttit med nu och klistrar på kvällen. Nu är vi båda två helt slut efter förberedelserna och ska kasta oss i säng.

Hoppas ni också har haft en härlig helg!

Stor kram

/Laila

 1. Jollie skriver:

  Hur kan en som börjar första klass få hemläxa att skriva innan de lärt sig det?? Tycker skolan är lite ute och cyklar! Har en på jobb som har en nu i tredje klass. Förra terminen i tvåan skulle de skriva värsta novellerna. MEN det kan dem inte göra själv. Det är helt plötsligt läxor till föräldrarna?? Är inte det fel? Så var det inte när jag gick i småskolan på 80talet. Tiderna har då inte förändrats tilld et bättre på den fronten.

 2. Hej Laila!

  Mitt namn är Hanna Johansson och jag arbetar för en organisation som heter Ung företagsamhet. Vi arbetar med att just inspirera unga till företagande och jobbar med att få in entreprenörskap i utbildningen och vardagen för dages ungdomar. Vi skulle vara väldigt intresserade av att få kontakt med dig. Jag försöker hitta dina kontaktuppgifter på annat sätt, men är det så att du ser detta, kontakta mig gärna på min mail: hanna.johansson@ungforetagsamhet.se eller ring till: 08 – 762 70 25.

  Hälsningar,

  Hanna Johansson

 3. åh vilken härlig dag ni verkar ha haft! 🙂
  ´hoppas Liam får en toppen dag imorgon
  i den nya skolan =) , själv blev jag jätte nervösnu
  när jag kom hem från en kompis, o känner att jag inte vill gå imorgon haha, nä nu ska jag ta o ringa Selma å snacka lite hah ;D aja , ha det så bra finaste, puss & kram<3

 4. Selma skriver:

  Verkar som ni alla har haft en jätte härlig helg!
  Skulle också vilja testa på att åka i en sådär
  ring bakom båten, låter kul! 😀 Hoppas Liam
  får en superbra dag i sin nya skola, själv är jag
  väldigt nervös inför imorgon, början 9:an och det känns
  som man har väldigt stor press på sig, det lite som
  att det är this is it nu 😉 Aja ha det så bäst, kram <3

 5. Hälsa Liam och önska lycka till på hans första dag i skolan!!

  Kram kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..