Vilken härlig dag!

Wow vad kul det var idag! För det första så har jag idag varit på radio som vanligt på Lugna Favoriter. Sedan så har jag varit på Åhléns City i Stockholm för lansering av parfymen och nu ikväll så har det varit otroligt kul med Idol. Jag är grymt imponerad av alla att de så tidigt i tävlingen är så bra och det bekräftar bara min känsla jag har haft att detta är det starkaste startfältet vi haft någonsin. Det ska bli så spännande att se hur alla kommer utvecklas under hösten och spännande att se hur ni tittare röstar.

Nu ska jag snart i säng då jag ska upp tidigt för att bege mig till Göteborg. För då är det dags att lasera min parfym där. Så har du vägarna förbi så är du hjärtligt välkommen. Jag kommer vara på Åhléns i Göteborg mellan kl 13-15.

Ha det så bra allesammans!
Kram

/Laila

PS. Här kommer lite bilder från dagens Åhlénsbesök i Stockholm.

Hela gänget på Lugna Favoriter…

 1. Gittan skriver:

  Vilken kanon doft. Köpte den i helgen åt mig själv och njuter att att dofta på mig själv, fniss
  Tack Gittan

 2. Jag har följt idol nu i flera år, håller inte räkningen på hur många år det är men ialf. 🙂
  Jag håller med om att det är en sjukt starkt startfällt i år. Alla är grymma!!! Ser fram emot när ni börjar med temakvällarna, för det hoppas jag ni har med i år igen!? 🙂
  Va roligt med lanseringen av din parfym och även lugna favoriter, ”lyssnar dock bara på lunga när jag är trött och seg, och bara vill koppla av”.
  105.9 och 107.5 är mina favoriter! haha 🙂
  Kram från mig

 3. Malin skriver:

  Hej Laila;)
  Jag undrar om du kommer ha nå mer lansering av parfymen i Sthlm? Jag bara älskar din prafym och jag älskar dig!Vill såå gärna träffa dig och få min parfym signerad av dig:)Köper gärna en extra:)puss på dig

 4. Aliza skriver:

  Vad fan laila vad taskig du e!! Du fick mig att glömma kvittot i burger king. Du stod jämte mig i kön, vi kom typ samtidigt fast jag hann före dig;) vågade inte hälsa för du såg sur ut;) 

  Men det var kul att träffa dig;) det betyder mkt å ey du var snyggare i  verkligheten 😉

 5. jossan skriver:

  SÅ SKÖNT ATT SASSA ÅKTE UR IDOL-

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..