Tråkigt med höst…

Insåg idag att hösten verkligen är här nu. Visserligen var det en fantastiskt fin höstdag idag. Men oftast vid den här tiden så regnar det och allt är grått och trist. Snart är november här och då blir det verkligen tråkigt på riktigt. Dessutom börjar de vanliga bestyren som hör hösten till hostiga och snoriga barn…

Men detta gör ändå att jag längtar så himla mycket till julen. Pratade med mina syskon idag om den. Vi måste ju planera lite. Vi hade tänkt att fira jul i vårt nya hus då vi flyttar in den femtonde december så borde vi hunnit få i ordning med det mesta fram till julafton. Min syster Linda och hennes sambo Clabbe kommer vara med oss på julafton, likaså min bror Johan och hans sambo Caroline och bror Jonas och hans sambo Lindah. Det ser dessutom ut som att yngsta brorsan Joakim också kommer upp till Stockholm och i så fall tar han med sig mormor och hennes ena syster. Dessutom kanske Niclas son Tim och hans sambo Jessica kommer med och förhoppningsvis även Tims mamma Mia. Oj vad många det blir. Med mig, Liam och Niclas blir det femton personer. Och det är nog möjligt att det fylls på med fler folk också. Jösses! Dags att införskaffa lite extra bord kanske. Men då huset är stort kommer vi nog få plats allesammans. Det ska bli så himla roligt att jag och alla mina syskon kan samlas till julen då det händer så sällan att vi ses alla på samma gång. Det blir lätt så när man är många och då alla inte bor i samma stad.

Tidigare idag var jag också i Göteborg. Det var jättekul att vara där och träffa alla härliga människor. Tyvärr så glömde jag att ta bilder så jag har inga att lägga upp i bloggen.

Imorgon ska jag gå på Hem och Villa mässan i Älvsjö, det ser jag verkligen fram emot. Glöm förresten inte att jag även bloggar om inredning på Hus&Hem´s hemsida www.husohem.se

Ha det bra!

Kram

/Laila

 1. malin skriver:

  Jag har hört att din parfym tydligen ska vara skitnice, så jag var inne på kicks idag och luktade på den, och shit vad det luktade gott! Sprutade lite på handlederna och det luktar fortfarande skitgott. Nu vet jag vad jag ska önska mig av mamma! Hihi 🙂

 2. Åsa skriver:

  Skriv din kommentar här!
  Hösten är ju super härlig!!!! Tänk vad skönt att gå ut i rusket och känna vinden och regnet som piskar i ansiktet!! Sen kommer man in och tänder ljus och kryper upp i soffan. Mmmm Härligt

 3. Maarit skriver:

  Hej!
  Jag MÅSTE bara skriva detta…Idag besökte jag Underbarabarn-mässan. Där hamnade jag i Loppi:s monter där jag inhandlade ett par riktigt fräcka svarta sneakers i ”lack” (fr Vincent). Det visade sig att det var Liams gamla skor. Nu vet jag inte om det stämmer… Men vi började fnissa lite, då jag råkar älska dina smycken bl a och bar det på mig just då också. Men inte nog med detta så gick vi vidare till Hem & Villa-mässan, och där fick vi syn på dig,Liam och Niclas. Jag var så nära på att gå fram till dig och fråga om det stämde att jag hade köpt ”dina” skor. Men så blir man lite generad och känner sig dum.
  Jag tycker iaf att du är duktig i allt du gör. Jag beundrar dig!

  /
  3-barns mamman

 4. Skriv din kommentar här! Tänker mej filmen TOMTEN ÄR FAR TILL ALLA BARNEN . Erat stora hus och alla folk. MYSIGT!!! Ha det bra.

 5. emelie skriver:

  det va jäkligt längesen sen jag kommenterade här, men sanningen e att jag hade typ slutat gilla dej tills igår. asså när det nt står nåt om den personen jag tycker om så typ tappar jag intresset för den, o så va det med dej, men typ nu när idol har börjat o sånt, så har jag börjat gilla dej igen o så igår så va jag så jäkla nervös när jag skulle träffa dej, kan säga redan nu att det e jag som brukar kalla mej för typ ”emelie,15” här, du kanske nt minns, men iaf, o jag vet nt varför jag nt sa det igår, men jag kanske tänkte att du nt skulle komma ihåg eftersom jag har nt kommenterat på huuuur länge som helst. men jag vet nt om du kmr ihåg igår, men du kan alltid kolla in min blogg så kanske du minns, hehe, om du klickar på mitt namn här på kommentaren så kmr du till min blogg, då kanske du minns, hehe ;D
  o så tänkte jag fråga om jag kunde få en kram, men jag bara ”nej, jag vågar nt” hihi^^
  men jag vill bara säga att du gjorde min dag grym igår, tack så jäkla mycket. puss o kram :D<33

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..