Städdag!

Jag och min blivande svägerska Lindah

Idag har jag haft en sån där ”härlig” städdag som man måste ha med jämna mellanrum. Alltså inte vanliga plocket utan, att skura ordentligt. Och då är det skönt att verkligen göra allt på en gång. Allt från toaletterna, köket, tvätten och byta lakan. Så underbart skönt sedan när huset är helt rent att på kvällen ta sig en dusch och lägga sig i en nybäddad säng med nya rena lakan. Det är en obeskrivligt skön känsla. Tänk så lite det behövs för att man ska må så bra!

Helgen har annars varit mysig på så sätt att jag, Liam och Niclas också har hunnit med att träffa några av mina syskon med respektive och ätit middag Beirut Café. Vi går ofta dit när vi ska äta alla syskon tillsammans då det är mat som vi alla älskar, även Liam som jag skrivit om tidigare. Det finns ett stort runt bord där som vi alla får plats vid och som har blivit vårt ”stammis bord” när vi är där alla samtidigt.

Nedan ser ni lite bilder från middagen. Nu ska jag natta min son som fortfarande är lite snörvlig men som inte är sjuk längre och ska till skolan imorgon. Sen blir det nog nån film för mig och Niclas.

Ha det bra!

Kram

/Laila

Jonas, Caroline och Johan. Johan roar Liam med bilder på telefonen…

Linda och Clabbe

 1. Laila Bagge Whalgren= Min förebild min idol!

  Och i morgon ska jag äntligen få se kanske få träffa dig, ska till sundspärlan i morgon med min klass!
  Så härligt att i typ 3 år har jag velat träffa dig och i morgon gäller det.. Wiiiie! Känns nästan som man har vunnit en miljon.. Ville bara säga att jag längtar tills i morgon! Hehe. 😀

  pussochkram! ps: Du har exakt samma humor som mig och det gillas!

 2. Hej Laila! Jag måste bara berätta om vad jag drömde om i natt! Jag drömde att jag träffade dig på ett tåg. Du hälsade på mig (för att jag glodde så mycket) men jag hälsade inte tillbaka av någon konstig anledning, ha ha. Sedan fanns det typ någon buffé på tåget så när jag skulle hämta mat så stod du också där och då sa jag – HEJ LAILA! Jag läser din blogg! Vad kul att vi ses här. Då gav du mig värsta mördarblicken och gick därifrån och jag tittade efter dig och bara: BITCH! haha, helt sjuk dröm!

 3. Hej Laila!

  Troligtvis kommer du inte svara på detta men jag skriver till dig ändå i hopp om att du kommer göra det. Jag har sedan barnsben varit grymt intresserad av ljud och liknande och tänkte därför eventuellt utbilda mig inom detta området.

  När jag såg er jobba med Made in Sweden så blev jag grymt sugen på att jobba med det du gör, alltså musikproduktion och dylikt. hur ska jag gå till väga? Jag vill ha en bred utbildning så att jag har en stabil grund att stå på om något skulle gå fel, om du förstår hur jag menar 🙂

  Hoppas du kan leda mig rätt!

  Mvh
  Mathias Sabel

 4. Nina skriver:

  Berätta om när Arne Weise David Hellenius ringde dig

 5. Nina skriver:

  Berätta om när Arne Weise (David Hellenius) ringde dig.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..