Vilken ”fantastiskt underbar” dag!!!!

Nu ska jag berätta om min härliga dag!

Det hela började redan i natt. Liam vaknade jättemånga gånger och kom aldrig till ro förrän klockan var två på natten. Av någon anledning var han plötsligt mörkrädd och jag fick sitta med honom tills han somnade. Gick själv och la mig då vid tvåtiden och gick sedan upp igen vid sex på morgonen för att hinna med allt som skulle göras. Då jag ska var borta tre dagar på Ungdomsturnén och kom i säng så sent så var jag tvungen att packa på morgonen. Ställde väskan i hallen, sedan var det dags att väcka Liam och få upp honom till skolan. Han var såklart så trött att jag nästan fick bära ner honom sovandes till frukosten. Att han var så trött gjorde oss såklart lite sena så vi rusar ut till bilen för att köra honom till skolan. Då Liam skulle med sin pappa hem efter skolan och vara hos honom ett par dagar så var det inte bara skolsakerna som skulle med utan även hans packning.

När vi kommit till bilen så upptäcker jag att jag glömde bilstolen i huset. Rusar då in igen och hämtar den. Väl i bilen så upptäcker jag att min mobiltelefon är kvar i köket. Springer in och hämtar den, nu är vi ännu mer försenade. Sen upptäcker jag att Liams skolväska inte kommit med. Bara att springa in och hämta den i hallen där jag hade ställt den. Vid det här läget kände jag att jag att mitt minne var lika långt som en hamster eller nåt. I alla fall inte längre än 30 sekunder.

Äntligen i bilen igen påväg till Liams skola. Släpper av honom och åker sedan vidare till Bromma för att ta flyget ner till Ängelholm och Helsingborg där vi ska föreläsa senare på dagen. Då jag är så sen så kommer jag inspringande med andan i halsen. Och när jag sedan ska checka in så upptäcker jag att jag i virrvarret på morgonen glömt min egen packning. Jag gick ju upp extra tidigt för att hinna packa den då jag ska sova borta två nätter. För att jag inte skulle glömma den hade jag sedan ställt den mitt i hallen. Och när jag sprang in och ut efter alla glömda saker på morgonen fick jag varje gång kliva över väskan. Och ändå glömde jag den!! Suck! Inget att göra åt. Väl incheckad så visar det sig sedan att planet är 30 minuter försenat. Och det var ju inte bra, då det skulle betyda att jag kanske skulle bli sen till min egen föreläsning.

Men som tur var så hann jag precis. Två minuter innan min föreläsning skulle börja så var jag på plats på skolan. Springer fram till föreläsningssalen och då, pang! Då bryter jag av klacken på mina skor. Men klacken lossnar inte helt utan hänger kvar i en skinnslamsa. Jag får trippa vidare fram på tå. Som tur var fick jag tag på lite lim som jag snabbt likt McGyver fast på skon igen. Men det räckte ju inte för att kunna stödja på skon. Man kunde fortfarande inte gå på klacken, men nu såg man i alla fall inte att den var bruten. Så jag fortsätter in i föreläsningssalen och för att gå måste jag helt stödja på tårna på den foten och inte sätta ner klacken. Så in kommer jag med andan i halsen, lite stressigt rödblossig och haltande.

Jag inleder min föreläsning sedan med att berätta allt som har hänt idag och publiken börjar asgarva och jag får sedan en applåd. Jag skrattar också, för man kan faktiskt inte göra annat än att skratta åt eländet.

När vi sedan var klara och åkte in till Malmö så var skomakaren stängd. Jag får gå dit imorgon och se om jag kan laga skorna, annars får jag köpa ett par nya jag kan ha tills vidare. Då jag inte har några kläder alls med mig, inget smink, ingen borste, ingen duschcremé, bara min handväska med telefon och plånbok så gick jag till Åhléns och köpte lite nya underkläder, strumpor, en borste och lite annat smått jag kan behöva när jag är borta. Smink får jag låna av Sanne och Anais.

Ja, så här har min dag varit, hur har er dag varit? 🙂

Hur som helst så måste jag säga att det var en jättebra skola vi var på idag med Ungdomsturnén. Det var jättekul att träffa alla och det var en superbra publik. Tyvärr så kunde jag inte ta några foton och lägga upp på bloggen från idag då min telefon ganska snabbt laddades ur och min laddare låg ju så klart i min väska som står hemma i hallen. Nu har jag fått låna laddare från Anais så imorgon kan det kanske bli några bilder.

Imorgon fortsätter Ungdomsturnén i Malmö och det ska också bli riktigt skoj.

Ha det nu så bra allesammans!
Nu ska jag gå och lägga mig och hoppas att inget mer händer den här dagen!

Kram

/Laila

 1. Linda skriver:

  Underbart att höra att det finns fler som klarar av att kliva över en packad väska mitt i hallen framför dörren, om och om igen för att hämta annat man glömt. Just detta har jag gjort mer än en gång!! Min man fattar inte hur jag bär mig åt?!
  Jag kan till och med springa in igen för att hämta t.ex dagis-väskan, men kommer tillbaka med ett par vantar 😀
  Men jag tror att man kombinerar denna ”virrighet” med att alltid vara glad och ha ett skratt på läpparna – det verkar hänga ihop?? Så folk skrattar mest åt en (med en) istället för att bli sura och irriterade som tur är! 😀

 2. Emilia skriver:

  Tack för en härlig blogg!

 3. Min dag har varigt nästan hemsk men inte lika hemsk som min. Först får man vänta en timme i skola på att lektionen ska börja sedan fick vi inte ut proven som lovat, Blev försenad till andra lektionen, fick i finska att skriva en text om vargar och redovisa ja lite ditåt men snacka om otur hos dig, hoppas morgondagen lyckas bättre för dig 😉
  kraaam

 4. Carro92 skriver:

  Tror du inte vill veta hur min dag har varit :S
  Kram 😀

 5. Ebba skriver:

  HAHA Tvärt om för mig när jag insåg att jag redan sett det spanskaprovet jag hade idag som jag pluggade halva natten till! Inte så dumt, fast pluggandet kändes onödigt. 😀

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..