Scooby Doooooo!!!!

Vi är som sagt nere i Malmö nu i ett par dagar då vi är på turné med Ungdomar.se. Igår var vi i Helsingborg och idag och imorgon är det Malmö. Vi har väldigt roligt när vi är ute och åker runt så här. Ni kanske undrar då hur vi färdas?

Jo, vi åker runt mellan alla olika föreställningar i en minibuss som vi har fått låna av en organisation som heter ”Rosa bussarna”. För er som inte känner till dessa så ordnar de resor i Afrika och Asien i sina rosa bussar där man färdas hela vägen dit i dem och så bor man oftast även på bussarna. Oftast är det riktigt stora bussar, men detta är väl någon form av reklam-minibuss som på grund av detta inte bara är hysteriskt rosa utan den har också en gul surfingbräda på taket.

Sanne och Anais gillar inte att åka i denna bussen då de tycker att alla stirrar, och det kan man väl förstå. Den är ju inte diskret precis. Så vi brukar skoja lite om bussen. Idag var jag lite extra busig mot tjejerna. Sanne körde och Anais satt där fram på passagerarsidan. Jag satt där bak, men då rutorna är tonade där bak så ser man inte om det sitter någon där. Man ser således inte mig där bak. Men tjejerna där fram ser man väldigt tydligt. Nu var det så att vi hittade inte till vårt hotell och fick stanna flera gånger och fråga efter vägen och vägbeskrivningar.

Jag har hela tiden skojat om att den här bussen nästan ser ut som bussen i Scooby Doo. Så när tjejerna började fråga om vägbeskrivningarna så började jag efter en liten stund sjunga melodin till Scooby Doo. SLUTA LAILA!!! Fick man snabbt höra då!! Ha, ha! Men jag slutade inte. Jag fortsatte även vid nästa person vi stannade till för att fråga efter vägen. Tillslut var Anais så arg på mig att hon hotade med att hoppa av bussen om jag inte slutade. Då slutade jag, för i dag i alla fall.

Jag gillar bussen faktiskt, den är riktigt söt. Känns nästan som man är med i en tecknad film när vi far runt i den. 🙂

Kvällsposten här nere har också följt oss och man har skrivit en artikel om vår turné. Det är faktiskt kul att det blir uppmärksammat då det det känns som en viktig sak vi gör.

Ha det nu så bra allesammans!

Kram

/Laila

 1. Lee skriver:

  Det är verkligen en kanonidé de som startat Rosa bussarna har, att kunna resa ”på egen hand” med dem i djungeln. 🙂
  Har dock aldrig sett denna minibuss så den måste ju vara ny… Vet att Team Picasso åkte den i körslaget också (de hade rosa som sin färg).
  http://rosabussarna.se/publish/softadmin.aspx

  Ha en bra helg och hoppas det går bra ikväll! Phu, det är ju så duktiga artister kvar och man vill inte att någon ska åka…

 2. Lisen skriver:

  Hej Laila!

  Jättekul att följa din blogg både här och på Hus & Hem, älskar den tidningen då jag samlar massa inspiration inför framtida husköp. Dessutom tycker jag att ni i idoljuryn är hysteriskt roliga!

  Nu till min fråga:
  Vad tycker du om att alltid bli kalla ”Laila Bagge” överallt av allt och alla trots att du gift dig och heter Laila Bagge Wahlgren? Kan tycka det är lite respektlöst av media/journalister att inte tilltala dig vid rätt namn. Även Jihde förvånansvärt nog (som enligt bilder var med på bröllopet) säger bara Bagge i idol.

  Jag reagerar på det varje gång. Vad tycker du?

  Ha det bra och fortsätt va den framgångsrika, idésprudlande affärskvinna du är! Du är en förebild för många kan jag tänka mig.

  /Lisen

 3. Hej Laila! 🙂 Det är tvillingarna från Malmö. Vi träffade dig i Åhlens city för inte så länge sedan :). Du var jätte trevlig och vänlig. Hoppas att allt är bra med dig? PUSSAR <3

 4. Anonym skriver:

  Hej, jag undrar en sak!
  Varför är inte Fanny med?
  Ha det bäst underbara Laila

 5. Kim skriver:

  tycker den första bilden på bussen är ganska klockrent. P!NKs färger på sin senaste singel har exakt samma färger 😛

  http://www.pinkspage.com/se/home

  🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..