Tips för kalla fötter…

Tack alla för fina kommentarer angående min berättelse om min väninna. Jag precis som ni fick en lite väckarklocka av hennes historia. Det är säkert många av er som läser här som har varit med om liknande historier. Saker ni har upplevt som fått er att vakna upp eller kanske tänka annorlunda. Det kan egentligen handla om vad som helst. Kom precis på en sak. Om ni har några sådana berättelser får ni hemskt gärna dela med er. Skriva om något som fått er att tänka om, eller som gjort en skillnad i ert liv eller gett er en större insikt i livet. Det kan handla om precis vad som helst, allt mellan himmel och jord. Jag skulle sedan kunna samla ihop alla efter ett tag och göra ett inlägg med era olika berättelser. Det skulle jag i alla fall tycka vore väldigt intressant. Hoppas ni också tycker det.Man skulle kunna lägga upp ett inlägg en gång i veckan, eller något sådant. Maila då ert inlägg till: lailasblogg@gmail.com

Nu har jag fått ett litet tips från mina kära vänner Thomas och Patrick. De vill den här gången tipsa om kalla fötter inomhus. Så här skriver de:

Nu är det kallt både utomhus och inomhus!

Många köper tofflor till skolstarten för barnen ska ha i skolan. Men tänk hur mysigt det är att ha ett par hemma nu till hösten och vintern. Och det det finns så många fina innetofflor i många material och färger.

Det viktiga är då att toffeln inte har för kraftig sula, barnen kan lätt föra illa varandra när de leker om sulan är för hård och tjock. En toffel bör vara ca 1 cm större än foten för att sitta bra. Det spelar förstås roll hur foten ser ut. En bred eller hög fot kan man nog lägga på lite extra på.

Och för barn som snart ska börja gå kan det faktiskt vara bra att börja använda tofflor och börja öva i istället för strumpor. Övergången till att gå i skor kan då bli lättare än om man börjat gå i bara strumpor.

Nästa gång vi kommer med lite tips tänkte vi komma med lite restips.

Ha det bra!

Kram

/Thomas och Patrick

Vincent Shoestore
Vincent Shoestore
Ralph Lauren

Ha det nu bra allesammans!

Stor kram

/Laila

 

 1. jag tycker att du är störtskön, du är en förebild för många tjejer/kvinnor däribland dem finns jag.

  keep up the good work, laila. kramar /sarah

  kan passa på att marknadsföra min egen blogg, av någon outgrundlig anledning har den blivit så stor helt plötsligt med många unika besökare varje dag.. ballt. 🙂
  http://engelinah.blogg.se

 2. angie skriver:

  Hej laila jag är en tjeje som har följt din blogg länge:) men jag älskar att sjunga undrar om du kan hjälpa mig att bli sångerska..JAg vill att du ska höra mig sjunga bor iöstersund:)

 3. angie skriver:

  Hej laila jag är inte här för att läsa din blogg ..Men jag älskar din blogg bara så att du vet men jag är en teje som älskar att sjunga..Jag undrar hur jag skulle kunna ta kontakt med dig för att du ska kunna höra mig?:) Jag är ditt största fan:)

 4. queen skriver:

  du e så fin =)

 5. Jag sitter och tittar på reprisen av Idol, bara för att få se Minnah igen… Usch nu kommer hon åka ut igen, jag tyckte hon var bättre än många som är kvar!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..